Jump to content



Photo

All-Glass Firefox


  • Please log in to reply
224 replies to this topic

#211 ryan_the_leach

ryan_the_leach

    Neowinian

  • Joined: 30-May 09

Posted 30 May 2009 - 17:42

When i use this softeare i get big black bars along the toolbar, i believe this is due to the dpi increase of my fonts as im using this on a media box connected to my tv, any help would be appreciated.


#212 OP Ambroos

Ambroos

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 16-January 06
  • Location: Belgium
  • OS: Windows 7 + 8.1
  • Phone: Sony Xperia Z2

Posted 30 May 2009 - 18:55

When i use this softeare i get big black bars along the toolbar, i believe this is due to the dpi increase of my fonts as im using this on a media box connected to my tv, any help would be appreciated.


Might be because you have your window maximized or you may have an addon that is slightly incompatible.

#213 ryan_the_leach

ryan_the_leach

    Neowinian

  • Joined: 30-May 09

Posted 31 May 2009 - 08:45

I'm fairly sure its due to the DPI increase...

is there any way to fix it properly?

the windows not maximized and i have no other add ons installed.

#214 ViZioN

ViZioN

    Resident Scotsman

  • Joined: 17-January 05
  • Location: Edinburgh

Posted 31 May 2009 - 10:39

I'm fairly sure its due to the DPI increase...

is there any way to fix it properly?

the windows not maximized and i have no other add ons installed.


Can you post a screenshot? What makes you think its the DPI increase?

#215 ryan_the_leach

ryan_the_leach

    Neowinian

  • Joined: 30-May 09

Posted 31 May 2009 - 11:35

Because it looks like the size of the bars BEFORE i increased the DPI.AllGlassFail.jpg

#216 OP Ambroos

Ambroos

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 7
  • Joined: 16-January 06
  • Location: Belgium
  • OS: Windows 7 + 8.1
  • Phone: Sony Xperia Z2

Posted 31 May 2009 - 11:47

Yep, looks like it's the DPI.

Please post any new comments in the new topic!
http://www.neowin.ne...w...746714&st=0

#217 vetCalum

Calum

    Neowinian Senior

  • Joined: 10-January 07

Posted 26 July 2009 - 19:47

Ambroos, I'm still using this fantastic extension and have come across a minor problem -

With light desktop backgrounds, the white text in the statusbar and menubar is unreadable. Have you looked into any ways to possibly make this text black but with the glow around it, like it is in the titlebar? There must be a way if Matthew did this for the titlebar and I'm sure Mozillazine may help :) Was just thinking it'd be a great addition to this fantastic extension :)

#218 eduardonba

eduardonba

    Neowinian

  • Joined: 06-September 09

Posted 06 September 2009 - 17:31

pls help me
after install appeared this error
Posted Image

#219 tigermain

tigermain

    Neowinian

  • Joined: 06-August 09

Posted 16 September 2009 - 15:07

I would just like to confirm, as ambroos says otherwise, I have the add on working fine in Firefox 3.5.3 on Windows 7 on x64 CPU, the only thing that I have found to be a bug is the web developer tool bar, causes black bars, but firebug and measureit work fine

#220 Black_Sun

Black_Sun

    Resident One Post Wonder

  • Joined: 19-September 09

Posted 19 September 2009 - 07:13

Help, can you make fix for yandex bar?
please :)

click thisPosted Image

#221 jbn75

jbn75

    Neowinian

  • Joined: 25-September 09

Posted 25 September 2009 - 15:57

First off, thank you for this add-on! I love it!

I am however having a small problem, and was curious if anyone else experiences something similar. It seems that occasionally text on the tabs is screwed and/or cutoff. Screen shot attached...

Also, it seems that the text in the search box is slightly cutoff as well.

This is on Firefox v3.53

Am I the only one with these problems?

Attached Images

  • ss1.jpg
  • ss2.jpg


#222 Kudo

Kudo

    Neowinian

  • Joined: 04-April 05

Posted 25 September 2009 - 18:25

Yep, looks like it's the DPI.

Please post any new comments in the new topic!
http://www.neowin.ne...w...746714&st=0


Why they don't close or merged this thread with the other one? It confused new members.

@Ambroos you should request it.

#223 jbn75

jbn75

    Neowinian

  • Joined: 25-September 09

Posted 25 September 2009 - 18:57

Why they don't close or merged this thread with the other one? It confused new members.

@Ambroos you should request it.


oops.. seems I posted in the wrong thread. :unsure:

#224 GorillaRAWR

GorillaRAWR

    Neowinian

  • Joined: 02-January 10

Posted 02 January 2010 - 08:23

awesome thing you got here bro

but it unfortunately isn't compatible with the tree style tab add on which can be found here: https://addons.mozil...efox/addon/5890

its not that big of a deal. i having a widescreen laptop so i just like using tree style tab cuz its on the side

#225 GorillaRAWR

GorillaRAWR

    Neowinian

  • Joined: 02-January 10

Posted 02 January 2010 - 19:16

awesome thing you got here bro

but it unfortunately isn't compatible with the tree style tab add on which can be found here: https://addons.mozil...efox/addon/5890

its not that big of a deal. i having a widescreen laptop so i just like using tree style tab cuz its on the side


ah, i see the thread has been closed. i'll repost my comment on the new one