Jump to content



Photo

insufficient memory for fastfat.sys on install


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 aussiefloyd_fan

aussiefloyd_fan

    Neowinian Senior

  • Joined: 14-March 08
  • Location: ARKANSAS

Posted 13 October 2008 - 03:23

v insufficient memoryfor fastfat.sys


i tried with a single 256 MB stick. didn;t work so i stuffed every slot with all the ram i could find(same speed) and its around 512 or 468 and it stills gives that message

what gives


amd k-62 533


#2 CPressland

CPressland

    www.absolute.com

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 16-September 06
  • Location: England
  • OS: OS X Yosemite

Posted 13 October 2008 - 03:30

Erm,

Try a different CD? Check that the CD works in other machines? Try a Linux Live CD <-- sure fire way to work out if it's a hardware problem or a windows problem.

#3 OP aussiefloyd_fan

aussiefloyd_fan

    Neowinian Senior

  • Joined: 14-March 08
  • Location: ARKANSAS

Posted 13 October 2008 - 03:37

thanks but i think i tried another cd.. will try pen suse and see if it works