Jump to content



Photo

Prepare yourselves, the old skins are going bye bye!


  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#16 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • 30,741 posts
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 24 March 2009 - 13:25

Lol. Well when the final version of IPB3 comes out and I have the chance to handle a couple of my customers first (who have already made well aware they're a priority), I'll see what I can do for Neowin. I'll make a darker version of Neowin, probably. It'll be pretty. ;)

Ah nice one, this is the logo I have

nw_logo.png

Timan may have a higher res one, for that you can PM him?


#17 tiagosilva29

tiagosilva29

    Looking for a job in Lisbon

  • 12,183 posts
  • Joined: 08-May 04

Posted 24 March 2009 - 13:25

Yes, because thats the base we work from as well.


Great, thanks!

Is there any difference between this.IP.Board Pro and the new IP.Board Pro theme? The reasons why I use this theme are: simplicity and decent contrast between text/background.

#18 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • 30,741 posts
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 24 March 2009 - 13:27

Great, thanks!

Is there any difference between this.IP.Board Pro and the new IP.Board Pro theme?

Yes there is a vast difference, look here: http://forums.invisionpower.com/

#19 ~ Rogue ~

~ Rogue ~

    I accidently the whole thread ... is this bad?

  • 429 posts
  • Joined: 28-February 09
  • Location: Nevada, US

Posted 24 March 2009 - 13:27

Ah nice one, this is the logo I have

nw_logo.png

Timan may have a higher res one, for that you can PM him?


Sure, I can PM him. Do you have an actual .PSD layered?

#20 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • 30,741 posts
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 24 March 2009 - 13:28

~ Rogue ~: Not that I can find!

#21 ~ Rogue ~

~ Rogue ~

    I accidently the whole thread ... is this bad?

  • 429 posts
  • Joined: 28-February 09
  • Location: Nevada, US

Posted 24 March 2009 - 13:29

~ Rogue ~: Not that I can find!


You're breaking my heart. I'll ask Tinman. =)

#22 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • 30,741 posts
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 24 March 2009 - 13:30

You're breaking my heart. I'll ask Tinman. =)

It's Timan, just making sure you have the right name ;)

#23 ~ Rogue ~

~ Rogue ~

    I accidently the whole thread ... is this bad?

  • 429 posts
  • Joined: 28-February 09
  • Location: Nevada, US

Posted 24 March 2009 - 13:31

It's Timan, just making sure you have the right name ;)


Too much coffee. Lol. TY.

#24 -Hiroshi-

-Hiroshi-

    Neowinian Senior

  • 2,006 posts
  • Joined: 16-July 05
  • Location: Maryland

Posted 24 March 2009 - 13:32

When is IPB3 hitting?

#25 Emil Valsson

Emil Valsson

    Neowinian

  • 700 posts
  • Joined: 18-February 04
  • Location: City 17

Posted 24 March 2009 - 13:34

What is the main benefit for using 3.0 instead of 2.3? From the looks of 3.0 I'm not that impressed yet.

#26 ~ Rogue ~

~ Rogue ~

    I accidently the whole thread ... is this bad?

  • 429 posts
  • Joined: 28-February 09
  • Location: Nevada, US

Posted 24 March 2009 - 13:35

When is IPB3 hitting?


Sometime before June.

What is the main benefit for using 3.0 instead of 2.3? From the looks of 3.0 I'm not that impressed yet.


It's a complete re-write of the original code base. It's faster, cleaner, and way more user friendly. Plugs a lot of security holes and is just a better piece of software. Trust me ... once it's here on Neowin and properly configured/skinned, you'll love it.

The default theme on the 3.0 doesn't do it justice.

#27 vetSimon

Simon

    Neowinian Senior

  • 8,437 posts
  • Joined: 05-July 05
  • Location: Calgary, AB, Canada
  • OS: OS X

Posted 24 March 2009 - 13:49

IPB3 is in no way perfect, but it's an improvement. The templates are cleaned up, code is (presumably) cleaner (but they haven't allowed us to actually *view* the code yet), and it's faster. All of these things are major problems we have with IPB2.

#28 vetDirtyLarry

DirtyLarry

    ®®\vers.12.vis.13.u.03.al\DL

  • 16,932 posts
  • Joined: 31-August 03
  • Location: dirty jersey
  • OS: Win 8 | OS X 10.8.5 | Android 4.2.2
  • Phone: Galaxy S4

Posted 24 March 2009 - 14:14

Sure, I can PM him. Do you have an actual .PSD layered?

I've done some design work in the past for the staffers and stuff, and I could be wrong, but I do not think there is a layered version of the logo. Just flattened already. When I needed to make it a different color, which I did quite a bit as I made the businsess cards for everyone, I made it greyscale, played with the levels a bit to get a nice contrast, then put a solid color over it on another layer and change that layer to color or multiply depending on the color itself.

#29 ~ Rogue ~

~ Rogue ~

    I accidently the whole thread ... is this bad?

  • 429 posts
  • Joined: 28-February 09
  • Location: Nevada, US

Posted 24 March 2009 - 14:19

I've done some design work in the past for the staffers and stuff, and I could be wrong, but I do not think there is a layered version of the logo. Just flattened already. When I needed to make it a different color, which I did quite a bit as I made the businsess cards for everyone, I made it greyscale, played with the levels a bit to get a nice contrast, then put a solid color over it on another layer and change that layer to color or multiply depending on the color itself.


I'll probably end up doing that then, if no .PSD exists. If the original .PSD was lost, then that was an epic fail though. ;)

Either I'll do something very similar or I'll re-design the entire damn logo. Well now ... now that I think about that ... that might not be a bad idea. Hm.

#30 i_was_here

i_was_here

    Neowinian Senior

  • 1,789 posts
  • Joined: 29-October 08

Posted 24 March 2009 - 16:48

I hope theres a fluid (wide) theme. I dont like having a bunch of empty space on the sides.