Jump to content



Photo

ISPConfig 3 & SMTP


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Jas-n

Jas-n

    Neowinian

  • Joined: 02-December 08

Posted 30 May 2009 - 15:48

Hi
I've installed ISPConfig 3.0.1 on my server and have it working all fine except for the SMTP, outgoing mail.
The server's capable of recieving mail (so the domains and mailboxes are correct), but not sending it.

Under Email Routing I've specified a transport system with the following details:

Server Debian-360.jas-n.com
Domain jas-n.com
Type smtp
No MX Lookup [unchecked]
Destination [blank]

Annoyingly there's no manual foor ISP config, so any help would be truly apreciated.

Jas-n


#2 stoploltards

stoploltards

    Neowinian

  • Joined: 10-June 09
  • Location: riviera country club

Posted 10 June 2009 - 10:57

Annoyingly there's no manual foor ISP config, so any help would be truly apreciated.


set server requires auth on client? pop before smtp is not supported in v2.

Would this help?
http://ispconfig.org/documentation.htm
http://docs.ispconfi...e/?page=install

I cannot send and/or receive emails !
http://docs.ispconfi...?page=faq#email
http://howtoforge.co...read.php?t=8363


At some point someone there will ask you (for good reason):
what is the output of netstat -tap


if not then
http://howtoforge.co...isplay.php?f=23

.
.

You might want to setup an SPF record; I see you currently do not have one.


http://digitalsanctu...s-and-dkim.html

www has been removed from urls. if they are broken refer them to http://no-www.org

HTH



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!