Jump to content

5 posts in this topic

Posted

So this is what I am seeing with gmail and almost any other email service my emails send/receive instantly. But with my live.com address I sometimes see a delay in receiving emails anywhere from 30 seconds - 30 minutes from when someone sends it. I also see a what seems to be a growing delay when hotmail sends out my emails.

Does anyone else see this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I haven't noticed any delay lately. I know a few weeks ago clients were having problems where emails would go out, but they wouldn't receive them at all? I don't know what happened.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That used to happen on an old account I had back in 2004, but now it's my main e-mail service and it hasn't given me an issue yet. Do you happen to have an old @msn.com or @hotmail.com account? That could be the cause, but I doubt it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, I have noticed something similar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='amon91' date='21 April 2010 - 19:15' timestamp='1271895310' post='592523752']
That used to happen on an old account I had back in 2004, but now it's my main e-mail service and it hasn't given me an issue yet. Do you happen to have an old @msn.com or @hotmail.com account? That could be the cause, but I doubt it.
[/quote]

Actually no...I have an @live.com address from when the live.com domain first went live and you could actually get it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.