Jump to content



Photo

Meet Firefox 4.0.1


  • Please log in to reply
5782 replies to this topic

#481 MadDoggyca

MadDoggyca

    Neowinian

  • Joined: 17-June 10

Posted 26 June 2010 - 00:58

Aahh meh

IE FTW (Intergation beats 3rd party) Just like Sarfari for OSX.. jsut works.

I also have Google chrome as backup ..ya know just in case. (I know that HTML5 is #$#$# on it but i hardly ever open it anywazs)


#482 primexx

primexx

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 24-April 05

Posted 26 June 2010 - 01:02

wow the latest screenies really look great

#483 Darrian

Darrian

    The Apathetic

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 22-October 01

Posted 26 June 2010 - 01:12

How do you get Stylish to work? I'm assuming whatever I had set in 3.6.4 is still active, but I can't find the Stylish interface anywhere so I can enable/disable/add/remove scripts.

Also, I'm a little irritated that they force a bookmarks "button" into the bookmarks toolbar, grr.

Edit: NM on Stylish; I always hide the status bar since it's about useless so I forgot there's a button there.

Now if I could just figure out why I still have a titlebar taking up space instead of having the "minefield" button up there...

#484 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 16
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 26 June 2010 - 01:22

^^right click and uncheck menu bar

#485 Darrian

Darrian

    The Apathetic

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 22-October 01

Posted 26 June 2010 - 01:25

Huh? Who uses the menu bar anymore? It's already disabled.

minefiledwtf.JPG

I may have to try a new profile, but I really don't want to lose all my saved passwords and cookies :/
Update: tried a clean profile, no difference.
Update 2: d'oh! Went back to the download page and realized I'd grabbed a build from yesterday.

#486 SkyDX

SkyDX

    Anime Computer Enthusiast^^

  • Joined: 22-March 09
  • Location: Europe^^

Posted 26 June 2010 - 01:40

Anyway to rename the titlebar button?^^

#487 Darrian

Darrian

    The Apathetic

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 22-October 01

Posted 26 June 2010 - 01:43

Sigh. Got the latest build running now and I still have the stupid titlebar. I should be able to remove the text again if I reinstall Titlebar Tweaker Plus, but there'll still be all that wasted space, and apparently for no reason if other people have gotten it to display correctly.

#488 +Brando212

Brando212

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 16
  • Joined: 15-April 10
  • Location: Omaha, NE
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Sony Xperia ZL, Nokia Lumia 925

Posted 26 June 2010 - 01:57

Huh? Who uses the menu bar anymore? It's already disabled.


one reason: there's still a lot missing from the button menu, check for updates for instance

Sigh. Got the latest build running now and I still have the stupid titlebar. I should be able to remove the text again if I reinstall Titlebar Tweaker Plus, but there'll still be all that wasted space, and apparently for no reason if other people have gotten it to display correctly.


today's nightly is unusably bugged, the last few hourlies work correctly though

#489 Darrian

Darrian

    The Apathetic

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 22-October 01

Posted 26 June 2010 - 01:57

Couldn't you do that from the options window? Anyway, you can just press Alt for quick access to the menu bar.

Finally got the right build and it's looking great. I also really like the script for moving the tabs up.

More compact than even Chrome now. My only gripe at this point is that omnibar won't work. Otherwise, it's looking fantastic.fxchromecompare.JPG

#490 Lewism

Lewism

    Neowinian Senior

  • Joined: 11-December 06
  • Location: Montreal, Canada

Posted 26 June 2010 - 04:34

Try this updated version of Omnibar:
http://drop.io/eqwdftf

#491 OP bogas04

bogas04

    This title is bogus

  • Joined: 15-May 09
  • Location: India
  • OS: Windows 8
  • Phone: Lumia 920

Posted 26 June 2010 - 08:11

Latest hourly

Posted Image

Really nice Stylish script to make it perfectly placed (normal and maximized both!) Thanks to gnwaa
#appmenu-button-container
{
position: fixed !important;
}

#main-window[sizemode=maximized] #appmenu-button-container
{
padding-top: 7px !important;
}

#main-window[sizemode=maximized] #appmenu-button
{
padding-top: 1px !important;
}

#appmenu-button
{
border-top: white !important;
margin-left: 4px !important;
margin-top: 1px !important;
}

#navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar
{
padding-top: 22px !important;
}

#main-window[sizemode=maximized] #navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar
{
margin-left: 110px !important;
margin-right: 110px !important;
padding-top: 6px !important;
}


#492 Syanide

Syanide

    From here to infirmary.

  • Joined: 05-February 03
  • Location: /home

Posted 26 June 2010 - 10:00

Looking great, can't wait for beta (Y)

#493 mame32kawaks

mame32kawaks

    Neowinian

  • Joined: 07-September 04

Posted 26 June 2010 - 13:51

Look awesome! :D :woot:

ff3.7a7pre_01.jpg

#494 Lewism

Lewism

    Neowinian Senior

  • Joined: 11-December 06
  • Location: Montreal, Canada

Posted 26 June 2010 - 14:00

Today's nighly works. Yay!
Love the new interface.

#495 OP bogas04

bogas04

    This title is bogus

  • Joined: 15-May 09
  • Location: India
  • OS: Windows 8
  • Phone: Lumia 920

Posted 26 June 2010 - 15:05

New Interface (Default)

Posted Image