• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

UPGRADE DAY!

Recommended Posts

DirtyLarry    2,093

Did I say anything about a single user testing? No, I didn't. But you don't simply go from no one using it to everyone using it. You allow a limited number of people to beta test it, and slowly bring in more and more people. And even a single person testing it should have noticed that things were missing, like the editor!

Before every single upgrade they let subscribers and staff test the new forums, usually for a good few weeks. Seriously, do you ever get tired of pretending to know it all?

Share this post


Link to post
Share on other sites
AJerman    761

Eh, I'm not too overly impressed with the new version of IPB. Not anyone at Neowin's fault, IPB's fault. It doesn't seem as friendly to navigate anymore. Perhaps having some other themes will help.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
YounGMessiah    38

Do we report issues/bugs in the Site & Forum Issues forum??

Share this post


Link to post
Share on other sites
+trag3dy    3,983

I like it but I think a condensed version like was given to the fronge page would be nice. Or rather an option to condense the height of each row. lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
rajputwarrior    280

Do we report issues/bugs in the Site & Forum Issues forum??

i'll let them fix everything first...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yusuf M.    1,362

Do we report issues/bugs in the Site & Forum Issues forum??

Yes. (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
YounGMessiah    38

i'll let them fix everything first...

kk nothing really bugs except that when I collapse forums and return to index, they are expanded again :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brandon H    2,749

Smiley Emoticons

are not displayed (Chrome 15.0.874.24 beta-m).

this is not entirely correct, one or two appear but most of them just show up as a broken image

Do we report issues/bugs in the Site & Forum Issues forum??

that is correct

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brandon H    2,749

speed is back to normal now :)

actually some things seem to be a little faster than they used to be :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Allan    33

Speed is picking up.

At the bottom "Community Rules" and "Quick Nav" need a space or perhaps a | between them, as right now, it's CommunityRulesQuick Nav.

It's a small thing, that can be put at #100 on the "To Do" list.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ViperAFK    797

There were a bunch of JS files missing, I've just re-added them, so the editor should be working properly again now :)

Thanks, it does work now

Share this post


Link to post
Share on other sites
jakem1    1,610

The issues we've had have NOTHING to do with Apache. Apache is totally capable of handling the load Neowin experiences, even when we have breaking news stories that attract thousands of hits. This is simply proved by the fact that the speed was fine before the upgrade, and all the was changed was the IPB software.

I don't know whether Apache is to blame or not but the statement highlighted above is stretching the truth a little. Take a look at Ambroos's post a couple of pages back as that gives a far more accurate description of the performance of Neowin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+BeLGaRaTh    43

AAaaarrrggghhhh my eyes ... how can I change the crappy bright white theme? Time to avoid the forums until this is fixed ...

WOW!! you cant even edit a post seconds after posting. I think Ill deffo leave the forums .. why change/fix something that isnt broke and break it in the process ... Mind you shouldnt be surprised its been like this for 10 years, changing things for changes sake and sometimes for the worse ... web 2.0 my A***

[edit]

it seems you can edit, its just not shown, you just use the reply butto nagain and its tagged on the end, very logical I must say ... NOT!!!!

[/edit]

Also has my 100Mb connection suddenly gone back in time too? It's like being on dialup again

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
x9248    9

Eh not gonna read all the posts, but I hope this isn't finished. Site is downright ugly right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
YounGMessiah    38

Freaking impatient ducks, they ain't done.....

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yusuf M.    1,362

I don't know whether Apache is to blame or not but the statement highlighted above is stretching the truth a little. Take a look at Ambroos's post a couple of pages back as that gives a far more accurate description of the performance of Neowin.

How so? Neowin has almost-always been fine for me in terms of speed. Aside from some hiccups after upgrades, things usually get back to normal pretty quickly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
simonlang    530

i think im getting old. this update i dont really like. too much white, and it feels slower.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Southern Patriot    926

C'mon, you know you can't test every situation in a test lab. What editor isn't working also? I have no issues here but maybe that's cuz of my status as well? I tested on the test forums as a mod so maybe I didn't see those issues you guys are mentioning now.

Speed definitely improved! (Y)

The editor problem I'm talking about has been fixed, but earlier this morning the reply dialog was missing all of its toolbars.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FloatingFatMan    17,905

I have an issue.

The new theme is bloody horrible!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jakem1    1,610

How so? Neowin has almost-always been fine for me in terms of speed. Aside from some hiccups after upgrades, things usually get back to normal pretty quickly.

I regularly find that it takes a long time to navigate around the forums and to post comments. Sometimes it might just take a second for the page to load and other times it takes many seconds. Sometimes I begin to wonder if the site might be down and then the page will finish loading. When posting I sometimes have to wait up to 30 seconds before the post is saved and I have to make myself walk away to avoid clicking on Add Reply again and ending up with duplicate posts :laugh:

It's not unusable but it's noticeable and Neowin is definitely the slowest site that I visit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
T4G3RXIII    206

way too much white. it hurts my eyes... any way to change the forum to a darker theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Barney T.    2,322

Hey guys, as we all know, when we upgrade there is some time when we have to tweak and change things to make the site go smoother. In addition, the custom themes and tweaks take time to be implemented. I can assure you that the admins and devs are working to make the site run as smoothly as possible. Please bear with us. A little patience goes a long way. (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
jakem1    1,610

One other problem. Clicking on the title of this thread from the New Content page takes me to the first page of the thread rather than the page I'm up to. Also, the title is still bold on the New Content page once I've finished reading the thread so it makes it look as if there are new posts (despite the fact that there weren't any).

Share this post


Link to post
Share on other sites
vip    17

Wow, I'm loving the new forum :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Corris    42

I assume the update broke the mobile site?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.