UPGRADE DAY!


 Share

Recommended Posts

I get this when I click on my own name:

An Error Occurred

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

[#10245] You are not permitted to view member profiles.

Just refresh the page, worked for me

Link to comment
Share on other sites

I like it. Feels lighter than Atlas2

Are Avatars and Profile pictures the same thing now?

Yes, so it's recommended you upload a large one (200×200 px or greater). Although, I've found simply re-uploading your old Avatar works fine, too. Doesn't seem to cause any pixelation.

Link to comment
Share on other sites

Posting from mobile neowin. its fast and looks nice. apparently not skinned yet though. ;)

so none of the skin settings that you have on the main page transfer over???

Link to comment
Share on other sites

so none of the skin settings that you have on the main page transfer over???

the devs, afaik, are still working on finding a way to do this

Link to comment
Share on other sites

In the beta there was one i am sure this is just something that has not come across yet as things are not settled. yet.

Yeah I guess so. Hope someone comes across this pretty soon. There seems to be lot of work to be done on the IPB's side. Compared to 3.1.4 this doesnt seem that complete for me. But appearance and functionality wise 3.2 is way ahead.

Link to comment
Share on other sites

Couple issues...

Cannot set my avatar. Shows blank even when the photo in the upload shows. And cannot edit a post. Click save and nothing happens.

EDIT: never mind, finally the avatar saved. I can also edit this post but not another one I made a few seconds ago. I type my edit, click save changes...and nothing. odd

Link to comment
Share on other sites

Couple issues...

Cannot set my avatar. Shows blank even when the photo in the upload shows. And cannot edit a post. Click save and nothing happens.

EDIT: never mind, finally the avatar saved. I can also edit this post but not another one I made a few seconds ago. I type my edit, click save changes...and nothing. odd

I think you'll find due to the fact that everything is AJAX you can only do one edit at a time on the same page, if that was the case, I had that on the test board as well. Refreshing the page might fix this issue.

Link to comment
Share on other sites

How to change the theme of the forums? :o

There are no themes at the moment. They'll be added when the forums are stable and any glaring bugs have been fixed.

Link to comment
Share on other sites

I think you'll find due to the fact that everything is AJAX you can only do one edit at a time on the same page, if that was the case, I had that on the test board as well. Refreshing the page might fix this issue.

First edit I tried on the new forum. I even closed and reopened FF and still did not work. no big deal, just a few spelling mistakes but thought it was odd.

thanks

Link to comment
Share on other sites

Nice downgrade.

No themes and default one is horrible.

Avatars broken.

Threads don't set as read.

Goto last read post doesn't work.

I think you should rollback and go back to the drawing board on this one. Remember the old adage. If it ain't broke, don't fix it.

Link to comment
Share on other sites

Nice downgrade.

No themes and default one is horrible.

Avatars broken.

Threads don't set as read.

Goto last read post doesn't work.

I think you should rollback and go back to the drawing board on this one. Remember the old adage. If it ain't broke, don't fix it.

My avatar shows sometimes...and other times, it does not. Weird. And when I am making a post, doesnt update and show right away. Kept making a post thinking it didnt post and then saw that I made the same post like 5 different times when it finally updated.

Link to comment
Share on other sites

I'm liking the upgrade. There are still some kinks the devs need to work on (the sidebar on the forum showed up empty for me just a minute ago for instance), but apart from those it's now running smoothly.

The only request I have is: The front page theme lets you select a dark tile as background with the default theme. Is it possible to carry that setting over to the forum?

Link to comment
Share on other sites

This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.