Sign in to follow this  

Bricked my Asus WL-520gu Router

Recommended Posts

Wildcard    2

I decided to flash from DD-WRT to Tomato. I went into settings, backed everything up and flashed. Everything looks fine except now I can't access the router gui using 192.168.1.1 or 192.168.69.1 (what I used before). Firmware recovery seems to flash, but I still can't access it. Any ideas ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marcus16    12

If it's anything like other ASUS routers their is software on the CD or that you can download that helps recover firmware when it gets borked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wildcard    2

I tried the recovery software.....it flashes ok, but I can't access the gui still

Share this post


Link to post
Share on other sites
Farstrider    297

Have a look here and see if this helps.

Tomato

dd-wrt

Also here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wildcard    2

Tried the instructions here.....

http://tomatousb.org/forum/t-314030

Tried flashing and I cant even get into recovery now....all the lan lights came on and the power and air lights just flash....i think its truely dead now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Astra.Xtreme    2,031

Sometimes you can use TFTP to recover a "bricked" router. Not sure how to solve the original issue though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wildcard    2

I think its dead....computer does even detect its plugged in now.... sigh.... time for a new router

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.