Sign in to follow this  

Chrome usage too high

Recommended Posts

dead.cell    2,116

Yeah, having a major issue with Chrome right now, even with addons disabled. Started just the other day when I installed BitDefender, but I've since removed BD, and I'm still having an issue with it.

Basically gets to running at 25-30%, pushing my processor from 38?C to 56-58?C. Pages become very slow to load as well, making the internet just about unbearable. In the Chrome task manager, only the Browser is utilizing the heavy CPU usage, not anything else. No clue what could be causing this.

Thoughts?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jamushroom    200

Have you tried a clean install of Chrome as well? Or have you tried a 2nd user account in Chrome to see if that makes any difference?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
dead.cell    2,116

Got it all worked out. I think it was actualy BitDefender that caused a few issues. Problem is resolved. Apparently, the promotional keys for BitDefender were revoked too. No biggie, and at least I know what antivirus I don't want to use now.

Thanks though!

Share this post


Link to post
Share on other sites
remixedcat    2,766

Webroot has been fine in my VMs..... I also recommend Sophos as well. It's improved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.