Sign in to follow this  

"Weekly Top" text is garbled

Recommended Posts

+Andre S.    1,891

Anyone seeing this? Using Chrome on Windows 7 x64.

post-138285-0-30249900-1367429947.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marshall    15,352

Confirmed - Firefox Nightly

Share this post


Link to post
Share on other sites
Timan    554

Should be better/fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Andre S.    1,891

Some characters still render improperly:

" gets rendered as quot

digits are invisible

post-138285-0-18185700-1367615127.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Andre S.    1,891

Still not fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nick H.    7,898

Looks fine for me (Firefox 21, Mac OS X). Have you cleared your browser's cache?

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Andre S.    1,891

Digits are invisible on every browser of every computer I've tried. Are you sure they are displaying correctly on your end?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marshall    15,352

Rendering improperly on my end as well...

Edit: FF Nightly and IE10

0UAsyP9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
WinRT    30

Thats a minor issue... compared to the lack of SSL in the login page hahahah.. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Karl L.    275

Digits are invisible on every browser of every computer I've tried. Are you sure they are displaying correctly on your end?

I probably would not have noticed had you not pointed it out, but I do not see numbers in the "Weekly Top" box either. The fifth post down in my screenshot should say "Microsoft: Windows 8.1 is an update, not a service pack", but I am clearly missing the 8 and 1 after "Windows" while I can still see the period that should be inbetween. I primarily use Firefox 21 (which is pictured in my screenshot), but I have the same issue in Chromium 26.

5893cafb8e78aecfabc8e59ee640221f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Raa    1,379

Confirmed - numbers and formatting marks are missing, but otherwise no issues seeing the basic text.

IE 10

Share this post


Link to post
Share on other sites
Haggis    981

Yup same here on Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nashy    1,247

Same for me on Chrome too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Andre S.    1,891

Still not fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
firey    3,555

'firmed not fixed on Chrome Dev

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.