Sign in to follow this  

Forum Spy - Error received: error

Recommended Posts

Daedroth    436

When I use the Forum Spy section of the website, after a couple of seconds I get the error shown in the attachment. It happens multiple times, I think it coincides with the auto-refresh. (The little green bar that appears at the top when it auto-refreshes)

 

I have tried Ctrl+F5 and it still happens. 

 

 

post-395128-0-82092200-1372407985.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    8,806

News comments were removed yesterday, because they never stayed in the spy after a refresh, and looked bad :P

 

The fix is to manually delete your browser cache in Settings > Show advanced settings (be sure to only check cache). CTRL+F5 doesn't always load the new JS unfortunately. 


Alternatively you can also view source in the Spy and click on spy.js and ctrl-f5 that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Daedroth    436

Ctrl+F5 on spy.js from the source code didn't appear to work. So I've completely cleared the cache and that message has stopped appearing. :)

 

Thanks Neobond.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.