• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

Sig images not displaying for some members

Recommended Posts

Steven P.    13,820

Some people have included .png on the end of their Neowin signature images, those currently do not display. This is the correct method:

[img=http://www.neowin.net/signatures/yourmemberid]

Where yourmemberid is the number, mine is 2 for example.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nick H.    9,833

Just to add to that, if you want to know what your user ID is then go to your profile page and look at the URL:

T82gfCk.jpg

In this case, my user ID is 60619.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Torolol    926

or,

if your browser still support a proper status bar, and assuming you're not using touchscreen,

you can hover the mouse to yours or somebody else nickname, and look at the status bar to find out the ID

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
cyoung1616    65

I still can't get it to work. I also went looking around and I can't find anyone that has one. May be just my system.

 

Cody

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    13,820

I still can't get it to work. I also went looking around and I can't find anyone that has one. May be just my system.

 

Cody

Fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cyoung1616    65

Thanks..

 

Cody

Share this post


Link to post
Share on other sites
cyoung1616    65

Thanks again, works great.

 

Cody

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arron    44

Mine is a black member bar, even though im a subby  :|

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marshall    15,357

Mine is a black member bar, even though im a subby  :|

Add ?regen=true to then end of your sig URL. This will cause your sig to regenerate.

 

Edit: Fixed for you. :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaveLegg    1,000

Add ?regen=true to then end of your sig URL. This will cause your sig to regenerate.

 

Edit: Fixed for you. :)

 

You can do this to regenerate the image, but DON'T leave that bit in the URL you use in your signature, otherwise every time someone loads a thread with a post by you in it, the image will be regenerated, causing excess load on the server. It should only be used manually as a one-off.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hum    6,933

^ If only that worked for old people. :shifty:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marshall    15,357

You can do this to regenerate the image, but DON'T leave that bit in the URL you use in your signature, otherwise every time someone loads a thread with a post by you in it, the image will be regenerated, causing excess load on the server. It should only be used manually as a one-off.

 

 

(Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Arron    44

Add ?regen=true to then end of your sig URL. This will cause your sig to regenerate.

 

Edit: Fixed for you. :)

 

Thank you! (Y) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.