Sign in to follow this  

Why is the front page all mess up again?

Recommended Posts

ACTIONpack    378

Capture.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
ACTIONpack    378

Capture.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
DirtyLarry    2,075

Hmmm, no issues here.

Chrome Version 31.0.1650.63 OS X 10.9.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
jackergin    5

I don't see any problems with the desktop version of Neowin. Maybe the problem is with your browser. Are you running IE?

Share this post


Link to post
Share on other sites
riahc3    440

Hello,

Same here but it comes and goes.

Must be some strange CSS bug that doesn't load CSS sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Timan    554

Someone broke the promos, but hey the santa hat is to distract you from that. Happy holidays (we'll fix sometime this year)

Moved to S&F issues

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tha Bloo Monkee    591

Haven't had issues here either.  Using FF 19.0.2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nashy    1,359

Not doing it for me now.  But did it most of last night, and all of this morning.

Running Chrome.  Whatever the most up to date version is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
zman982    448

It comes and goes for me as well but it's not a big deal for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rippleman    2,701

was like that for me earlier too but now normal

Share this post


Link to post
Share on other sites
leo_the_lion    2

No issues here.........running latest version of Chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites
Raa    1,408

It was doing that to me last night, but after a refresh it was back to normal.

 

Also no problems again today. It just happened again! lol

Edited by Raa

Share this post


Link to post
Share on other sites
zhangm    1,210

Aliens.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
+jamesyfx    352

Santa dropped the new CSS file on his way to the datacenter and some of the code jumped out of place. That's all it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cork1958    1,087

No issues yesterday or this morning using Seamonkey 2.23 or IE9 or IE11!

Share this post


Link to post
Share on other sites
n_K    1,656

Haven't had issues here either.  Using FF 19.0.2.

Just out of interest, why are you running 6 versions behind the current FF version? Some pretty big security flaws have been fixed...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    8,787

I have fixed the promo that was broke and a dev will look into this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Heartripper    184

Same issue Here on lumia 925

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steven P.    8,787

Same issue Here on lumia 925

Confirmed and alerted devs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.