Never Saw This Before..


 Share

Recommended Posts

huh2.thumb.png.ce85a07ab8ed08487929b7dc4f852d38.pnghuh.thumb.png.0275ec1f0a851490de339140a9d5f73a.png

 

I never saw this when I am logged in. Could it be that upgrade a few days ago?

 

I have Firefox 92.0 and use uBlock Orgin, but I have it whitelisted on here..

Link to comment
Share on other sites

OK, lil update. I do NOT see it on my phone, but..

 

usually if I refresh the page, the advertisements in the middle of the screen disapears.

Link to comment
Share on other sites

I'm getting a sudden surge in massive ad graphics too.  Multiple LARGE ones appearing in the middle of thread topics, and a massive one that keeps sliding down from the top of the screen.

 

Sorry Neowin, I know you guys need ads, but these are really obnoxious and I REALLY don't want to take you off my adblock whitelist, so could you guys look into it?  I'm presuming this isn't intentional as you've never been this "in your face" with ads until the last day or so...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I am testing atm. I am having trouble finding a command to hide for logged in because the autoads are also being pushed through the "normal" ads.

Link to comment
Share on other sites

Alright I found the setting to hide for logged in members I think. Please let me know if you see ads in unusual spots while logged in.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 13:05, Mindovermaster said:

I don't see anything. Thanks, Steven! :D

Thanks, just bear with me  should be fixed now for members (main + forums).

Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 12:12, Steven P. said:

Thanks, just bear with me  should be fixed now for members (main + forums).

Still getting them.. Refreshed.. Logged out and in again...

Link to comment
Share on other sites

I also see 6 nearly full-width adverts on this page alone.

 

Edit:

 

Image attached, 2 of the ads aren't saved in the screenshot which is weird.

www.neowin.net_forum_topic_1411498-never-saw-this-before__tab=comments.png

Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 15:19, spikey_richie said:

I also see 6 nearly full-width adverts on this page alone.

Ugh, I found the tag that is causing it. I have an old autoads script in the <head> it was fine there when autoads was not enabled at AdSense, but it became active for members. I removed it (also a dupe line for guests).

 

For guests I had it twice, the old and new, I removed the older entry.

 

SNAG-0002.png

 

The top line is the old entry, the third line is the new one. I removed the top line for members and guests.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

There a difference between usual members and subscriber/subscriber2?

 

That could be why I didn't see it and he does.

Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 11:04, NinjaGinger said:

I've got no adds at all Firefox 92 here.

Well, if it's been the last 2 hours, yeah..

Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 18:04, NinjaGinger said:

I've got no adds at all Firefox 92 here.

Would appreciate a whitelisting we have minimal ads in the forums as it is.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 11:56, Steven P. said:

Would appreciate a whitelisting we have minimal ads in the forums as it is.

From what I've seen, uBlock actually hides the Mini Spy window, too. One more reason why I have this site whitelisted. ;)

Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 17:50, NinjaGinger said:

I just use Ghostery

It's still an ad-blocker, though..

Link to comment
Share on other sites

On 22/09/2021 at 14:40, Steven P. said:

Ugh, I found the tag that is causing it. I have an old autoads script in the <head> it was fine there when autoads was not enabled at AdSense, but it became active for members. I removed it (also a dupe line for guests).

 

For guests I had it twice, the old and new, I removed the older entry.

 

SNAG-0002.png

 

The top line is the old entry, the third line is the new one. I removed the top line for members and guests.

Seems to be fixed now, thanks.  Was going to post pics but I got beaten to it! ;)

Link to comment
Share on other sites

addys.thumb.png.d8e83f1b7c0f09bf82f39abc52424a82.png

 

Starting to get these again... @Steven P.

BUT sometimes I see it, sometimes I don't, so..

addy2.thumb.png.7651fca10559987413ba3323fa07db4b.png

 

Edit: I also get these ads on the bottom of page, too..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Can you tell me why when I first load up a thread, I get this:

 

addy.thumb.png.93e72934ca427256af4322fb093485e5.png

 

 But when I reset the page, all the ose ads between posts.

 

addy2.thumb.png.1703c296d8d7af5ef63e88fa0fce6c9f.png

 

Could this be a cookie thing?

Link to comment
Share on other sites

And now I don't see ANY advertising. Even on the Home page. There should be one on top and right side..

 

This on my end or yours?

 

Edit: I do have ublock, but it is whitelisted for this URL.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.