NeoRequest Bug reports


Recommended Posts

JMann

Kent, England. Location says it all. ;)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Chester0

Hello everyone, i got a problem with NeoRequest, i get this neorequest.jpg every time i click on a title of a request in "View all Requests" page. Can i view my image in an other way?

Thanks :)

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Hmm..that request works for me. Check it in IE and see if it still happens.

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

hmmm...ok what country do you live in?

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Hmm...I may have to research this....You can't view anything? Try closing your browsers and going back in if you haven't done that already.

Link to post
Share on other sites
Chester0

I can view the whole side exept when i click on a title of a request, any request i get that. i tryed closing browsers, loging out and reloging in but i get the same thing :\

Link to post
Share on other sites
Chester0

any updates about the poblem?

*EDIT*

I will try tomorrow at a friend PC and repost here if it happends there too.

Later ..

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

I am still trying to figure this out. I think it has something to do with the timezone or the timezone offset. This is something that is retrieved from Neowin, and used in Neorequest.

Try going into your control panel in neowin, and setting it to another timezone close to yours, and then trying it again in neorequest.

I think this is what the problem may be, but I can't check it until I get home because I can't access the Database here at work.

Link to post
Share on other sites
Chester0

What i did:

Changed time zone to GMT -8:00. Same problem

Changed to GMT -6:00. same again. :angry:

Time zone here is GMT +2:00

Link to post
Share on other sites
JMann

Alright dont get angry bare with us while we work with you for a solution. ;)

JMann

Link to post
Share on other sites
Chester0

No problem man, i was shouting @ the error :blink:

anyway am glad to help :)

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Ok well your database entry looks fine.

this is a really weird error. Hmm...

Link to post
Share on other sites
Chester0

is there anyway to get my picture until you fix this problem?

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

yeah sure man here it is.

chester.gif

Stick with me though ok? I'll need you to test any fix I have for this problem.

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Chester0: I can't find anything obvious with this error. I am going to email a neocoder to verify your timezoneoffset is being sent to neorequest after your login credntials have been verified by neowin. That is the only thing I can find that might be wrong.

Link to post
Share on other sites
Chester0

Sure ill help you out, ask anything you need.

Thanks for the pic :D

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Chester, check out the new version and let me know if your issue is fixed.

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Jmann:

You said you uploaded a file, and clicked on an item in the datagrid. Which grid? How did you get the error, what page?

Link to post
Share on other sites
JMann

Right, sorry I took so long to get back to you, College wont allow Print Screens to be taken. :o

Go to the upload section, in the box, Requests you have accepted if I click anyone of the ones I have done, I click it, and I get a server application error as soon as I click it, I will try and show this is screenshots, but could be difficuilt.

JMann

post-28082-1106327300_thumb.jpg

post-28082-1106327321_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Oh ok, I think I know what this is...Damn, there is a patch for this error, but I know the hosts won't apply it. I asked them a while back. I'll check this out when I get home and can see the database

Link to post
Share on other sites
Chester0

Hey JMann sorry i took so long, it works perfectly now nice job

:yes:

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

awesome, glad to hear I fixed your problem

Link to post
Share on other sites
+chorpeac

Jmann, give that bug a try, and see if it is fixed. :D

Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.