New Speakers


Recommended Posts

Storm

Hey

I have got 2 big disco speakers, each speaker has 2 3 and half inch phono connecters, ive put a jack on the end of each piece of speaker wire, so i have 4, Then connected them to the HiFi, but they dont work, any ideas?

Pics of them: http://www.edwardw.co.uk/images/speakers

Link to post
Share on other sites
Tungsten T

dead link

Link to post
Share on other sites
Storm

yeah its because my dns hasnt updated, server move!

Link to post
Share on other sites
shihchiun

Do they need a seperate power source? Speakers usually do

Link to post
Share on other sites
Storm

Should be on the new server too now!

Link to post
Share on other sites
Storm
Do they need a seperate power source? Speakers usually do

585384739[/snapback]

Nope. I have never known any HiFi speakers that require a seperate PS

Link to post
Share on other sites
bangbang023

Those pictures are useless. We need pics of the actual wiring you've attempted.

Link to post
Share on other sites
Storm

Yeah i took them for the fun of it.

I shall take some tomorrow, my dads going to go to the disco shop and enquire, so ill get back after that, ta!

Link to post
Share on other sites
Deaf Spacker

Them speakers will alost certainly need to be plugged in to a power source.

Link to post
Share on other sites
lostspyder

The speakers probaly dont have an amp built in. Idk where these people are getting the idea that all computer speakers are powerd. You are going to need to have an amplifyer though. (if you want any sound though)

Link to post
Share on other sites
Storm

Theres no way they can be plugged in! And i remember when they were in use at the police station they were never plugged into mains, Regarding amp, it doesnt work in my HiFi, maybe thats not powerful enough?

Link to post
Share on other sites
Storm

hehe nvm, its been fixed :)

The speakers were wired up wrong on my behalf :)

Link to post
Share on other sites
Homer
hehe nvm, its been fixe:):)

The speakers were wired up wrong on my behal:):)

585389594[/snapback]

Trust you..:p:p

Link to post
Share on other sites
bangbang023
hehe nvm, its been fixe:):)

The speakers were wired up wrong on my behal:):)

585389594[/snapback]

Hence why I asked for those pics lol. Glad everything is working now.

Link to post
Share on other sites
Storm

Yeah lol, THanks :)

It was the actual jacks, that i had soildered on wrong! And to test them, i just used a 9v battery :D

Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.