Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0

Recommended Posts

Pink Floyd    15

yeah please, I've just installed xp 64bit and I need the dll file

Share this post


Link to post
Share on other sites
happykk7    0

the link is dead now. can any1 please share the file? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
brewz    0

Yet another request for a working link. Just got a new computer, and it sure is bland w/no visual styles.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Ark    6

Though I applied the patch.. its not working... if I double click a visual style.. its opening the appearcence settings, but its not changing anything. :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamz    4
Though I applied the patch.. its not working... if I double click a visual style.. its opening the appearcence settings, but its not changing anything. :wacko:

586080870[/snapback]

you double-click it and the vs loads in the appearance tab correctly? what happens when you press "ok" or "apply"? nothing at all? does it freeze?

make sure you delete all instances of uxtheme.dll not in system32, set the themes service to automatic, and put the vs in the proper folder: c:\windows\resources\themes\vs name.

you could also try manual patching. sometimes the patcher doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Ark    6

EDIT: I figured out how to do it manually and it now works. Thank you :)

you double-click it and the vs loads in the appearance tab correctly?? what happens when you press "ok" or "apply"?? nothing at all?? does it freeze?

It just displays the skin that I am using now.

make sure you delete all instances of uxtheme.dll not in system32, set the themes service to automatic, and put the vs in the proper folder: c:\windows\resources\themes\vs name.

So you want me to delete uxtheme.dll from that folder:blink:nk:

How do I set theme service to automatic?

you could also try manual patching.? sometimes the patcher doesn't work.

586081933[/snapback]

How do I do the manual patching?

Thanks a lot for your help:); :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
mikegabriel    0

Could someone email me the latest version of this, the URL doesn't appear to work anymore...

michaelgabriel@gmail.com

I am running x64 and wanting to see it it works for me or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spyker    0

yeah the link is dead at the mo, does anybody have a mirror

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Ark    6

I don't have a mirror, but here is an alternative.

Click Here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leo730    0

:no:

what happens if you patch manually?

do it manually: http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=182900

585817695[/snapback]

Sorry, but the link for the new 4.0 multipatcher isn't coming up for me please send me a more current link to the ware. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
CommanderRomeo    0

Nathanntg than'xs I was just gonna say link was down.

-Romey

Share this post


Link to post
Share on other sites
aquadisia    0

can you upload the patcher again? thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
G4M3R    0

Any other mirrors for the patcher? I can't find one that works :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Scott Evo    0
Any other mirrors for the patcher? I can't find one that works  :(

586145537[/snapback]

U can get it from Softpedia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Master Shake    1

Damn this sucks. None of the patchers work and the links for the uxtheme file in the guide doesn't work either. You guys suck. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Master Shake    1

thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Master Shake    1

It doesn't work and I can't find a working link to the uxtheme to do the manual replacement.

Share this post


Link to post
Share on other sites
toledo64fx    0
Damn this sucks.  None of the patchers work and the links for the uxtheme file in the guide doesn't work either.  You guys suck.  :huh:

586151164[/snapback]

Would you mind respect the efforts others are trying to help you HERE

:whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Master Shake    1

Thanks a lot dreamz, I kept finding links for it but they all seemed to be broken. It says copy failed when I try to switch them, maybe I need to do it in safe mode?

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.