• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

MSN Messenger .NET 5.0.0317

Recommended Posts

.Joa    0

Can't someone just make an install package with the fixed execute in it? It would be much better I think

I hope someone will do it :paranoid:

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Joa    0

I installed the fix but it doesn't work, when I login those little green thingies keep turning around! It makes me dizzy :p

How can I solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
tomwarren    68

I notice occasional lag but whats the big deal, MSN 5.0 SUCKS ASS!

Its NOT that good, get a life people its only MSN!! JESUS

Just use 4.6!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anti|Virus    0

I've got it working fine. Been logged in just over half an hour and im using the ad patch to get rid of the crappy ads. I like it :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites
BuG    0

rofl, man

we are just betas addict :D we cant let any beta pass we must use them :D

mwahahahahaha

/me need to see someone.....naaaaaah :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nehemoth    27
Originally posted by BuG

rofl, man

we are just betas addict :D we cant let any beta pass we must use them :D

mwahahahahaha

/me need to see someone.....naaaaaah :p

That is the true, no import is this version work or not, as that you tasted...i like that....

With the nexus server i have been online normaly, but is very lag with the message and the product is very unstable, sometimes get the 96% of my cpu....

But i will still probing

Share this post


Link to post
Share on other sites
sgtLENIN    0
Originally posted by BuG

yay just be happy to get it before and play with it, logged for more than 3hours here, just installed it, works like a charm with all cr*** regs and all :D

the way i did all for thos who still have probs :

Installed MSN5 with messenger running (dont care about it)

Applied the latest reg patch modified : MSN5 Signon Fix.reg

Applied the Workaround .exe BUT NOT THE .REG

Applied the NO ADS

RE Applied the MSN5 Signon Fix.reg

Changed the msglang patched

Working :)

nothin more

nothin less

hope this will help

where can i get this sheit?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DigitalDJ    0

read thru the thread duh..or go on to the main news page :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
sgtLENIN    0

*mumble* :right:

Share this post


Link to post
Share on other sites
DRR104    0

i've just run the ad 'fix' - its got rid of the ads ok, but i cant get ne of the menus and the alerts are all messed up

anyone else have this prob? (im running winME)

Share this post


Link to post
Share on other sites
BuG    0

rofl

hehe :)

another neowinian that gonna enjoy logons/logoff ;) :p digitalDJ

Share this post


Link to post
Share on other sites
sgtLENIN    0

MSN5_Workaround.rar worked just great. no. :hurt:

Share this post


Link to post
Share on other sites
DRR104    0

BuG, what you mean?

Share this post


Link to post
Share on other sites
BuG    0

mean what with what ???????

i dont understand your question? about ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DRR104    0

oh soz, mis-read ur post.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
BuG    0

np, sometimes i explain myself badly ;) (not english) hehe

cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites
iconman    0

Mine hasnt crashed since and I didnt use those patches :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tomwarren    68

I notice Share the internet together thing aitn working :( wanted to see wot that was about ONLY new feature really :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ethen    0

A note...

I had installed messenger 5 yesterday, couldn't sign in. Did the reg trick. Was able to sign but kept getting the 30 sec boot.

Applyed the patch when it was out, then it worked all day, no lag.

Today, again it started doing the 30 sec boot after I logged in.

So I reapplied the reg patch, and now its working flawless, again for the past few hours.

Might be something anyone else having troubble could try. Have not had any lag issues. Using XP pro.

Cremehackerd, to use the co browsing you need a beta copy of MSN8, or wait till the final of MSN8.

Only people like Tradewind, who already have msn8 can use it in conjunction. It explains how it works and msn8 in the messenger 5 help docs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Munir    0

Anyone know how to keep the Tabs visible? Because every time you send Messenger to the tray or start messenger, the tabs aren't visible until you put your cursor over that area where they are located. So I was just wondering if there is a way to keep them there all the time, without having to drag your cursor over them to make them appear.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tesseract    0
Originally posted by Kola

Well you need to sign on with a different email address for each one. You can't login twice with the same email.. duh..

and i want to get rid of messenger 4.6, i DON'T want to use them both. I DON'T want to use messenger 4.6.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lazydesert    0
Originally posted by codyg11

and i want to get rid of messenger 4.6, i DON'T want to use them both. I DON'T want to use messenger 4.6.

uninstall it

start>run

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove

Share this post


Link to post
Share on other sites
Munir    0

Does anyone know how to keep the tabs always in sight, because that's really getting annoying for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
y_notm    8

dude, they take 1 second to show. Its probably even faster than that if you are on broadband (i'm on dial up and it doesn't take long for them to appear)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Munir    0

No man, if you're using MSN Messenger 5.0 and not having the problem I posted earlier, then there's something going on with my tabs that's not right. Here's the problem

Every time you send Messenger to the tray or start messenger, the tabs aren't visible until you put your cursor over that area where they are located. So I was just wondering if there is a way to keep them there all the time, without having to drag your cursor over them to make them appear.

I don't know, I posted that earlier and got no response to it so...can anyone help me out here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.