XP Rebooting randomly!?!?!??


 Share

Recommended Posts

Friction

I've downloaded the update (lasnite), problem was still there. Its away now its been uninstalled.

Friction

Link to post
Share on other sites

Lord Zog

Update.. 2.9cap still causes crashes.. Supposed to fix the bug for Dial-up users but not for broad-band yet.. Like me.. :) Also, The driver verifier doesn't show STREAM.SYS as an issue anymore.. Maybe this was the fix? I'll post my results as I do some more testing.

Link to post
Share on other sites

Thecoz

I can tbelive this is still going it prob just to much power going to your vid card or something use a mb mon to check power levels and then fix the problem in the bios by makeing the changes that are needed.

Oh ya and this is post 200 for me no big deal but still fun.

Link to post
Share on other sites

Friction

The patch didnt fix anythin for me, and i'm dialup.... simple solution though, just uninstall it....which may not be ideal, but suits me better.

Friction

Link to post
Share on other sites

Lord Zog

TheCoz- Already checked power levels and settings for everything. Everything is good. I didn't have the prob with NT4.0 nor with 2K..

Link to post
Share on other sites

Lord Zog

Fans!? Hahaha.. Trust me.. All 11 of my fans are running.. Opps.. Make that 13.. Can't forget the CPU HS and the Video Card HS.. :)

Link to post
Share on other sites

Malechai

ah hell, why not add a couple more and open the case and blow a big floor fan at it just for fun? :p

Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Lord Zog

Already tried that.. Didn't do much but blow dust into the system.. :) Hehe.. It's fixed now anyways.. Blackice 2.9caq fixed the problem.. :) Hehe.. And I only have 12 fans now.. The CPU is now Vapochilled.. :) Haha..

Link to post
Share on other sites

This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.