• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

Main site theme resets?

Recommended Posts

Steven P.    14,369

Are there people like me that have the Theme from the main page constantly reset back to Blue?

I know its not to do with my PC setup since this is my 3rd clean install of XP since it came out. My Theme is set to "Silver" but every now and then the Main site (not the forum) resets to Blue and I cant change it back to Silver. The only way around this is by clearing the Neowin cookies.

I just wondered if more people had this "issue"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Redmak    356

I do have this problem at work but not at home.

I hardly notice it since I always use the blue (default) theme.

I will switch to silver to see if the problem returns (I deleted my cookies for now)

Share this post


Link to post
Share on other sites
aco    0

I always thought it was to do with cookies, i.e. if you change the main page to the silver theme, it stays that way until you either change it or delete your cookies.

...At least I think that is how it has been working for me. :ermm:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.