• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

We're back online! (again)

Recommended Posts

Minifig    40

-Pokes the Invision Board 3 setup.-

Is it stable this time? Or is it still like a house of cards? :(

I was having some difficulty connecting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Kompressor    8

The forums are the fastest it's ever been on IPB 3.

so whatever you've done has definitely improved....I don't see any lag here yet...so that is a good thing. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Duality    16

Server loads are high, but dropping it seems :)

Nice work devs :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Zain Adeel    197

well the server is still slow.

and im gettin that error..

but its alot better then before.

i wonder why there is more load when ipb3 is used..

:s

i hope the forums become stable soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
smokn    5

Slowness is the only issue i guess now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chris123NT    361

Improved from last time but the loads are still a tad high, maybe just something simple or because of other stuff going on in the background relating to the upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sethos    270

8.3937 sec 11.54 14 queries GZIP Disabled

Not exactly mind-blowing statistics - Could we get an announcement, is this just a temporary surge or are we back to the 'puzzling load problems' again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Antaris    83
well the server is still slow

Might have something to do with the 2000+ active users...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sethos    270

Might have something to do with the 2000+ active users...

"Online At Once Record: 11,724 28 February 2008 - 05:20"

2-3000 users shouldn't really be causing those kind of loads?

Share this post


Link to post
Share on other sites
webeagle12    948

people really should give a chance to "catch up". My first few minutes were slow and then it was pretty normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pajter    16

NICE!

Great work you guys. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Growled    3,880

Glad to see us back. It's still extremely slow here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Avogadro    2

This is the one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ynnoj    23

Noticing quotation issues from pre-upgrade posts. Is this to be expected?

Share this post


Link to post
Share on other sites
giggsey    0

Noticing quotation issues from pre-upgrade posts. Is this to be expected?

Yup, the posts have to be converted for IPB 3 (essentially, it opens up edit, and saves :p).

They said the upgrade would be done, and then the script to convert the posts would be done after. That may be causing the high loads now, but I doubt it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
+PeterUK    63

The drop down menu for my name is...well...stuck is that an IE8 problem?

It odd because its not stuck on the main page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
smokn    5
Noticing quotation issues from pre-upgrade posts. Is this to be expected?

Same here.

Also the spy page gives me this error

[#1076] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Share this post


Link to post
Share on other sites
maxdee    0

Yup, the posts have to be converted for IPB 3 (essentially, it opens up edit, and saves :p).

They said the upgrade would be done, and then the script to convert the posts would be done after. That may be causing the high loads now, but I doubt it.

a little bit slow, in my opinion, but anyway - great work. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Livin in a box    54

* Icon 0.3939 sec

* Icon 5.08

* Icon 14 queries

* Icon GZIP Disabled

Getting better.

Share this post


Link to post
Share on other sites
richardsim7    115

So no updatey box up the top? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
ViZioN    14

Awesome, its great to be back! :woot: Great work to all those involved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brad.    7

Loads absolutely perfectly here! Definitely as fast as it was for me before the switch to IPB3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pheee    2

Lowest I have just seen.

5.9554 sec

2.88

14 queries

GZIP Disabled

Share this post


Link to post
Share on other sites
maxdee    0

search doesn't work for me.

sorry, if already posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sethos    270

Definitely easing up now, getting much faster (Y)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.