• Sign in to Neowin Faster!

    Create an account on Neowin to contribute and support the site.

Sign in to follow this  

We're back online! (again)

Recommended Posts

BajiRav    2,137

The forums are much faster now (Y) :yes: but I can't seem to like the new skin. Feels too gawdy!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ChrizzMan    0

Superb! I'm glad to see that we're back up and running. Nice job, folks. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
S550    85

Best part of Atlas/IPB3? I can collapse the Windows sections and put the Mac sections in my Favorites. :laugh:

You could always collapse sections.

I hate that I can't collapse the active users section anymore though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Udedenkz    51

How do I enable that thing that was there on top all the time which showed latest forum activity? Is it coming?

Share this post


Link to post
Share on other sites
+jamesyfx    362

I assume that they've switched it off for now as it would probably take the forums down again at the moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Udedenkz    51

I assume that they've switched it off for now as it would probably take the forums down again at the moment.

Yeah, I read that fact after posting.

+1 doesn't work either atm

Finally, I am not sure whether this is more or less CPU heavy.

Major issues are fixed and that IS what matters :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
+PeterUK    63

The drop down menu for my name is...well...stuck is that an IE8 problem?

Found what caused it! You have to unblock googleapis-ajax.l.google.com

Looks much better now and I get the text edit/style stuff for posting now. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chemaz    31

Loving the new forums, esp the favourites section, very handy!

Though there are a few issues/dislikes:

1. Quote boxes dont seem to match the theme, im using the Midnight theme, but quote boxes are a horrible green colour, just seem to stand out like a sore thumb

2. The advirtising/twitter/facebook bar at the top just looks out of place on a large monitor. If you subscribe, what happens to that bar? does it stay there (with ads removed) or does the whole bar go?

But these are only minor issues, looking forward to LFA and Spy being enabled as well as the custom backgrounds for the menu bar and whatever this facebook connect thing is

Congrats on finally getting up and running! Defo worth the wait!

Share this post


Link to post
Share on other sites
LingeringSoul    11

Great job with the update, guys. I just tried out the mobile version on my HTC Hero, and it worked perfectly. Much better than the previous mobile version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Crazysah    7

Great news guys. The updates are brilliant! Can't wait for all the features to be unleashed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
+shift.    21

Looks like the load got a lot better in the past few hours too. The forums load a bit snappier now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chris123NT    361

Looks like the load got a lot better in the past few hours too. The forums load a bit snappier now.

Yeah definitely, things are getting much better :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tech Star    254

Congrats again! I just request Mini Spy to be re-added to the top again. :yes:

Good job devs!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Antaris    83

I miss the Search :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
jbarcus81    3

I applaud the work, the 'hard work', that was put into this upgrade.. I have noticed some lag though.. will this improve over time?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Swiftie    0

Looks like the load got a lot better in the past few hours too. The forums load a bit snappier now.

I second this. Last night and this morning things were crawling. But I know I need to give time for you guys to do the final conversions and some nity gritty. But things have deffo picked up browsing wise.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jbarcus81    3

I second this. Last night and this morning things were crawling. But I know I need to give time for you guys to do the final conversions and some nity gritty. But things have deffo picked up browsing wise.

They certainly have.. and since I posted above it's improved.. so the board it's self is answering my question.. rock on!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sethos    270

Christ, the loading times have shot up :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
lawtai    3

heh yea, things just ground to a halt for me...

Share this post


Link to post
Share on other sites
+Frank B.    7,149

Christ, the loading times have shot up :/

I'm thinking it's due to background processes straining the server as well as the developers trying out things.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TruckWEB    474

Same here, trying to load the forum takes almost a minute.... IPB 3 seems to have lots of problems the last version did not have??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shadrack    601

The forum has been pretty snappy for me! Good work! (Y)

I'm seeing some bugs though... I'm thinking I'll wait a few weeks before posting them in Site Forum Issues. I figure you guys prolly see them too.

Love the new design! Refreshing the web site breathes new life into it, and you guys who donate your time to bring this to the rest of us deserve a good pat on the back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Damo R.    29,658

it does take some time to load at various times while other times its very fast

Share this post


Link to post
Share on other sites
buckboii    3

Well thank you devs for doing this.

Very welcome and appreciate this.

good luck and have fun!

Share this post


Link to post
Share on other sites
lee31    11

Well the team have already explained that they're doing things in the background and that this might cause higher than normal server loads and slow loading pages from time to time.

I'm sure once everything that needs to be done has been done the server loads will stay low and the slow loading page issue would have gone.

Stop complaining about things they've gave reasons for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.