..::System Information isn't working anymore..::


Recommended Posts

Octopus

when I open it,Help and Support opens instead

this is the trageted file

"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSInfo\msinfo32.exe"

I did not do any registry cleaning...

what do you think?

Link to post
Share on other sites
John

way to help him fix his problem :hmmm:

try running sfc /scannow

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
Higgy
when I open it,Help and Support opens instead

this is the trageted file

"C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSInfo\msinfo32.exe"

I did not do any registry cleaning...

what do you think?

1123443[/snapback]

I was having this same problem today.

The solution for me was to reinstall the Help and Support Center.

Here is the link to tell you how to do it:

http://groups.google.co.uk/groups?selm=sRv...tngxa10.phx.gbl

Hope this helps someone else. :)

Link to post
Share on other sites
Post-It Note
I was having this same problem today.

The solution for me was to reinstall the Help and Support Center.

Here is the link to tell you how to do it:

http://groups.google.co.uk/groups?selm=sRv...tngxa10.phx.gbl

Hope this helps someone else. :)

585500994[/snapback]

OMG look at the damn dates. This is move than 1.5 years old!

Link to post
Share on other sites
John

Thread closed

Please don't resurrect old threads (N)

Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.