Jump to content

Question

Posted

dear all

have strange problem

I just abought new A4Tech single ear mic-headphone.

I plug in right sockets. I can hear sound but microphone doesnt work at all. At store it worked great in a laptop.

What is strange is that I play music on Winamp >> on Skype sound check the Micropone check settings' bars move (active) but the Speaker settings bars dont move))) But in fact, it should be the other way around.

what shall I do??

I am sure I plug in right 'holes' I tried all variants.
I have a impression Microphone 'senses' what is played in headphone but not external environment :D

For instance : while PC plays music (on Winamp) listening in headphone, I do recording on Skype test on microphone setting...then Skype plays back that music sounds (in mic test interface)...but yet Mic wont hear me when I talk((((

???

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Posted

My Headset is this one

http://www.a4tech.com/product.asp?m=p5&cid=221&scid=221&id=765

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

anyone??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.