Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

14 posts in this topic

Posted (edited)

Here are screenshots of the install process for windows 8 pro. [color=#333333][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif][size=3]MICROSOFT.WINDOWS.8.PROFESSIONAL.RTM.X64.VOLUME.EN GLISH.DVD-WZT[/size][/font][/color]

Album here [url="http://imgur.com/a/KxErW#0"]http://imgur.com/a/KxErW#0[/url]




Source: [url="http://bbs.pcbeta.com/viewthread-1086312-1-1.html"]http://bbs.pcbeta.co...086312-1-1.html[/url] Edited by Adam Vester

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not one of those pictures loads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='theyarecomingforyou' timestamp='1344093021' post='595059705']
Not one of those pictures loads.
[/quote]

working fine here, and on friend computer strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not working here either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

those don't load for me...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not working. Host elsewhere please.

Edit: You can't hotlink the pics from whoever is hosting them

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not a single pic loading. Try Imgur?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok will reupload them now to image shack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

They're hotlink protected guys, you have to copy and paste the img url and load it that way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You can't trust these Chinese sites. :/
They show up fine on the [url="http://bbs.pcbeta.co...086312-1-1.html"]source site[/url] though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've removed the images. It appears PCBeta don't allow hotlinking.

To see the images click on the source.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Something I find interesting is that during the installer you have the aero glass effect but in the actual operating system you don't. It's sort of a sign of things to come once you get in to the operating system itself, lack of consistency.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

updated with a imggur link to album containing all pics.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's silly how they still have Vista/7 Style Aero Glass Boxes during the install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.