Jump to content



Photo

Chrome UI Font Issue


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 slax

slax

    Neowinian

  • Joined: 30-June 04

Posted 17 September 2012 - 08:42

Hi all,

I started to have this issue from past 1 month, i reinstalled chrome changed win 7 themes... still the same thing.

please help me

- slax

Attached Images

  • chrome-fonts-issue.jpg



#2 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 17 September 2012 - 09:30

have you updated or reinstalled your GPU drivers?

have you also turned of the GPU accelleration in chrome?

#3 OP slax

slax

    Neowinian

  • Joined: 30-June 04

Posted 17 September 2012 - 10:22

+remixedcat: no update to graphic drivers & i did not change any settings in chrome.

#4 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 17 September 2012 - 10:24

Please update your GPU drivers....

#5 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 9
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware) It sucks!!!

Posted 17 September 2012 - 12:46

Tell us which GPU which you have so we can tell you help you in finding latest driver.
Also about:gpu will guide you to find the issue.

#6 Mamoru-san

Mamoru-san

    Atena-sama wo mamoru!

  • Joined: 11-July 11
  • Location: São Paulo, SP, Brazil
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 720

Posted 20 September 2012 - 08:15

Have you installed Gdip++? It's an app that forces iMac-like font rendering on Windows. It breaks Chrome's core rendering!