Jump to content



Photo

iOS 6 and youtube.


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 24 September 2012 - 20:53

So one thing I have taken notice to since upgrading to IOS 6.

When on websites such as neowin and someone posts a youtube link that normally shows up where you can play it from within the forum...It would play. NOW when I click it, it says flash is needed.

I can open the youtube app and do it that way. But if I dont know of the name of the video then I can't watch it at all.

Anyone else take notice to this?


#2 Glassed Silver

Glassed Silver

    ☆♡Neowin's portion of Crazy♡☆

  • Joined: 10-June 04
  • Location: MY CATFORT in Kassel, Germany
  • OS: OS X ML; W7; Elementary; Android 4
  • Phone: iPhone 5 64GB Black (6.0.2)

Posted 24 September 2012 - 20:57

Nope, all good here. :/


Do you have a jailbreak?


Glassed Silver:mac

#3 OP Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 24 September 2012 - 21:00

Nope, all good here. :/


Do you have a jailbreak?


Glassed Silver:mac


Nope. Nothing like that. Fully stock.

#4 watchthisspace

watchthisspace

    Cheese Grator

  • Joined: 09-June 09
  • Location: 127.0.0.1
  • OS: Windows
  • Phone: iPhone

Posted 25 September 2012 - 11:13

Using Safari, on my iPhone 4. I can agree with the OP. This is just going through the mobile version of the forums.

EDIT: Proof, Posted Image

Edited by watchthisspace, 25 September 2012 - 11:18.


#5 Bad Booster

Bad Booster

    Evil Mastermind

  • Joined: 12-April 10
  • Location: Delhi, India
  • OS: OS X 10.9
  • Phone: iPhone 5 16GB, iPhone 4S 16GB, iPad 2 16GB WiFi

Posted 25 September 2012 - 18:03

Using Safari, on my iPhone 4. I can agree with the OP. This is just going through the mobile version of the forums.



I'll second this from my iPhone 4S. BTW, did anybody give a try to a new YouTube player called 'Jasmine'. I finding it pretty neat (Though installing it does nothing to solve this problem)

#6 Hendrick

Hendrick

    Neowinian

  • Joined: 14-November 07

Posted 25 September 2012 - 18:13

Same issue, however I've noticed that some videos will play, and others won't. This is the third forum I've heard people complain about it.

#7 jerzdawg

jerzdawg

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 09-October 02
  • Location: new jersey

Posted 25 September 2012 - 18:17

I had trouble streaming videos from youtube to my apple tv... for some reason it was audio only... and still not happy about the lack of youtube app for ipad.

#8 I_Kaplan

I_Kaplan

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 13-December 11
  • Location: London
  • OS: Win 8
  • Phone: iPhone 5

Posted 25 September 2012 - 18:22

It's the same for me.

#9 f0rk_b0mb

f0rk_b0mb

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 02-June 12
  • Location: 'Murica
  • OS: Windows, Linux, OS X
  • Phone: Motorola Moto G

Posted 25 September 2012 - 18:25

same here. Is it a problem with iOS 6 or Neowin?

#10 OP Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 25 September 2012 - 19:09

same here. Is it a problem with iOS 6 or Neowin?


I haven't tried it anywhere else. I was thinking it's because youtube isnt hard wired in to IOS anymore. Is that possible?

#11 Astra.Xtreme

Astra.Xtreme

    Electrical Engineer

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 02-January 04
  • Location: Milwaukee, WI

Posted 25 September 2012 - 19:19

I haven't tried it anywhere else. I was thinking it's because youtube isnt hard wired in to IOS anymore. Is that possible?


I tried playing embedded Youtube vids on another website and it just says they are "unavailable".
It does indeed look like Apple messed it up somehow.

#12 vetRadishTM

RadishTM

    Neowinian

  • Joined: 28-November 01
  • Location: London, UK
  • OS: Windows 7 x64

Posted 25 September 2012 - 19:26

Another reason not to update to iOS 6 :/

#13 Ottawa Gamerz

Ottawa Gamerz

    Neowinian

  • Joined: 13-October 11

Posted 25 September 2012 - 19:34

for the people that updated the pad to 6 go back to 511 and u will be fine

#14 I_Kaplan

I_Kaplan

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 13-December 11
  • Location: London
  • OS: Win 8
  • Phone: iPhone 5

Posted 25 September 2012 - 19:44

If you use the mobile site youtube, you can watch the videos. It works for me.

#15 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 25 September 2012 - 19:52

Can u plz tell me if other ipb forums r affected thanx!

Also indicate if it's only ipb forums or all sites thanks



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!