Jump to content



Photo

Why no Flyover in Turn-by-Turn


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 ccoltmanm

ccoltmanm

    Neowinian Senior

  • Joined: 31-March 09
  • Location: Oak Forest, IL

Posted 27 September 2012 - 03:45

In regards to searching for things, the new iOS 6 maps app sucks. But the turn by turn is average. I wish it had more, like your current speed, traffic overlay (not just traffic times built in), and a few more options. But one thing I really want is the Flyover feature.

If I am driving, I want to see the hybrid or satellite view while i am driving. Why isn't this an option? Because it will take too much bandwith? That is up to the user and the user's data plan. I want to drive in between buildings and valleys and elevation changes. I think it would be cool and unique.

Hopefully a cydia crack will enable this.

What do you guys think?


#2 Nashy

Nashy

    Neowinian Senior

  • Joined: 05-September 04
  • Location: Brisbane, Australia
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Samsung Galaxy S5 - SM-G900i

Posted 27 September 2012 - 04:20

I don't know if you're aware, but the entire maps application is pretty ****ing useless for anything at the moment.

#3 SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 27 September 2012 - 13:51

I would love to see the speed as well. I liked how Navigon showed the current speed as well as the speed limit for the area. I could care less about hybrid view as I would rather just see more road information and gas station/restaurant etc.

#4 threetonesun

threetonesun

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 26-February 02

Posted 27 September 2012 - 13:54

No, don't add it. I deal with enough idiots looking at their phone or their GPS while they're driving. I swear some people mount them directly in front of their eyes.

Voice turn-by-turn directions are more than enough.

#5 Rudy

Rudy

    Neowinian Senior

  • Joined: 30-September 01
  • Location: Ottawa, On

Posted 27 September 2012 - 14:55

I would love to see the speed as well. I liked how Navigon showed the current speed as well as the speed limit for the area. I could care less about hybrid view as I would rather just see more road information and gas station/restaurant etc.

There's this great thing right in front of you...it actually shows you your current speed ;)

#6 SMELTN

SMELTN

    Neowinian Senior

  • Joined: 23-July 05
  • Location: Alabama
  • OS: Windows 7 Ultimate, 2012 Macbook Pro, CR-48 Chromebook from Google
  • Phone: iPhone 5s

Posted 27 September 2012 - 14:59

There's this great thing right in front of you...it actually shows you your current speed ;)


LOL I know. It was more about the speed limit showing up. Honestly I HATED it showing both my current speed and speed limit, because my wife would tell me you are going to fast all the time.. lol

#7 threetonesun

threetonesun

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 26-February 02

Posted 27 September 2012 - 15:02

Are the current speed limits shown on GPS devices accurate? I've never tried it, I'd be amazed if they could get them right 100% of the time around here.

Nice for the highways, I suppose.

#8 .Neo

.Neo

    Generic User

  • Joined: 14-September 05
  • Location: Amsterdam, NL
  • OS: OS X Mavericks
  • Phone: iPhone 5s

Posted 27 September 2012 - 15:03

Why no Flyover in Turn-by-Turn

Because generally taken cars don't fly.

#9 jamieakers

jamieakers

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 08-January 10
  • Location: London, England
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Dell Venue Pro

Posted 27 September 2012 - 15:17

Because generally taken cars don't fly.

The Jokes forum is right this way .....

#10 Reverend Spam

Reverend Spam

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-April 05
  • Location: Providence, RI, US
  • OS: Windows 8
  • Phone: Droid Bionic

Posted 27 September 2012 - 15:20

But I thought Apple software was the best?? :p
Sorry, I had to do it. I think this kinda stuff always happens with new OS releases.... Yes, even from the great and powerful Oz.... er, I mean, Apple. :p

#11 .Neo

.Neo

    Generic User

  • Joined: 14-September 05
  • Location: Amsterdam, NL
  • OS: OS X Mavericks
  • Phone: iPhone 5s

Posted 27 September 2012 - 15:22

The Jokes forum is right this way .....

I'm having difficulties finding it ever since I upgraded my new iPad to iOS 6 with the new Maps app.