Jump to content

7 posts in this topic

Posted

I have a lenovo x200 tablet computer and I've been trying to install windows on my new ssd with no luck. Basically what I've tried cloning the old hard drive to the new hard drive but it didn't work, the old hard drive has too many errors, so cloning is out of the option. I've made and tried to install a windows xp boot usb disk but it didn't work crashed during installation. I've tried installing windows 7 on a usb drive it worked but when I got to "select hard drive" the computer wouldn't recognize the new ssd drive. So I couldn't install anything on it. I've tried updating the bios and tried updated the ssd drive both of which I've done but no luck. Any body have ideas? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is the SSD showing in bios?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes I tried switching between compatibility vs ahci and no luck...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

have you removed all other drives when trying to install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yup no other drives in the system except one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does the drive work in a different computer? What brand and model is it? Try Windows 8 on it? It is a tablet so it should work well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yup I tested the drive on another computer and it works fine. I can read it correctly. Still no luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.