Jump to content



Photo

Remade site due to a hack :(


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 David F3K

David F3K

    fusion3k.net

  • Joined: 11-November 09
  • Location: United Kingdom

Posted 28 November 2012 - 14:14

Hey All!

My site got hacked over the weekend and stupidly I never took a backup!

Anyway ive had a few hours to give it a quick remade, let me know what you think and if anything is broken/wrong!

http://fusion3k.net


#2 +Seahorsepip

Seahorsepip

    http://seapip.com

  • Tech Issues Solved: 15
  • Joined: 23-January 11
  • Location: Vlissingen, Netherlands
  • OS: Windows 8 Pro
  • Phone: Sony Xperia Z White

Posted 28 November 2012 - 20:13

If you site gets enough visits you can get the lost html and css code trough google cache :p

#3 Jub Fequois

Jub Fequois

    Owlblood

  • Joined: 06-June 04
  • Location: London, UK
  • OS: Windows, OS X
  • Phone: Galaxy S4

Posted 28 November 2012 - 20:17

Fusion3k does not allow the following types of files to be uploaded::

  • Images which contain gruesome scenes, such as myspace mirror photos or the duck pout.


LOL. :D

#4 OP David F3K

David F3K

    fusion3k.net

  • Joined: 11-November 09
  • Location: United Kingdom

Posted 06 December 2012 - 09:45

haha yeah the terms were abit of fun, any thoughts on the usability of the site?

#5 LUTZIFER

LUTZIFER

    Resident Evil

  • Joined: 09-January 02
  • Location: Vancouver Island, BC CANADA
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: Google Nexus 4

Posted 06 December 2012 - 09:57

Cool!

#6 MikeChipshop

MikeChipshop

    Miniman

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 02-October 06
  • OS: Win 8, Win 7, Vista, OSX, iOS, Android, WP8 and various Linux distro's
  • Phone: HTC 8X

Posted 06 December 2012 - 10:03

Who do you host with? Many decent hosts will keep a regular backup and the best ones will let you roll back to that time in history.
Semi decent hosts usually do it and let you roll back for a small cost.

Regarding the site. I like it. Maybe slightly de-gloss the top bar a bit as it looks a bit like a late addition. Space out the links on the top right of the bar to as they're a bit cramped.
Apart from that it's pretty sweet.

#7 +i11usive

i11usive

    Neowinian

  • Joined: 28-November 06

Posted 06 December 2012 - 10:10

How was it hacked?

#8 DDStriker

DDStriker

    Neowinian Senior

  • Joined: 01-August 05

Posted 06 December 2012 - 10:43

http://wayback.archi...://fusion3k.net


Seems to have your old content perhaps strip it from there

#9 cork1958

cork1958

    Neowinian

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 04-October 02

Posted 06 December 2012 - 11:42

How was it hacked?


Better yet, why was it hacked? Next to nothing there!

Looks pretty blah, to me.

#10 Mark

Mark

    (: ollǝɥ

  • Joined: 22-October 04
  • Location: Derbyshire, UK

Posted 06 December 2012 - 12:16

Your host isn't by any chance minthost?

#11 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 8
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 06 December 2012 - 12:19

Just host by the looks of it

#12 Uplift

Uplift

    Just below average Joe

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 07-May 04
  • Location: England

Posted 06 December 2012 - 12:36

Your host isn't by any chance minthost?


what makes you say that?
according to this he is hosted by BlueHost: http://www.whoishost...om/fusion3k.net

#13 Mark

Mark

    (: ollǝɥ

  • Joined: 22-October 04
  • Location: Derbyshire, UK

Posted 06 December 2012 - 12:49

what makes you say that?
according to this he is hosted by BlueHost: http://www.whoishost...om/fusion3k.net


It's just that I found out today that minthost got hacked recently and they had to revert all their hosting to a 2 week old backup. I'm with minthost

#14 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Newark, Ohio
  • OS: Windows 8.1u1
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.1

Posted 06 December 2012 - 13:04

very mac like

#15 Guth

Guth

    Alba Gu Bráth

  • Joined: 30-December 05
  • Location: Scotland
  • OS: Windows 8 Pro
  • Phone: iPhone 5

Posted 06 December 2012 - 19:41

site looks good,
the hover for the browse button is only 1px high on chrome though. So if I hover at the very bottom of the image, it turns blue; anywhere else and it stays the same colour.
On a normal basis though, my mover moves over the bottom 1px and up to the text, so it flashes blue for a milisecond.



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!