Jump to content

9 posts in this topic

Posted

[b]iTunes 11.0.1[/b]
[url="http://www.apple.com/itunes/"]http://www.apple.com/itunes/[/url]

=========

I updated today and I got a song that labeled as iCloud music and it's playing from iCloud. But I never heard that song, I never bought any music from iTunes, it's just appeared there. Is this a free sample music or something? :huh:

Edit: it's now downloading a "Lost" episode in HD... uhm.... wtf? :| I didn't bought that...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is the ability drag-and-drop new songs in the library back as well? That really ticked me off when I realised that was gone. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had drag and drop into library with 11.0 too. I just dragged the mp3 file from my download folder into itunes window songs list view and it's added it into the library.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah, drag and drop worked fine for me in 11.0 and 11.0.1 too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

They need to bring back a non broken search and the EQ bar display option.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='cooky560' timestamp='1358610348' post='595464260']
They need to bring back a non broken search and the EQ bar display option.
[/quote]

What's broken with the search?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='Lamp0' timestamp='1358613149' post='595464324']
What's broken with the search?
[/quote]

Searching by artist rather than song name rarely brings up the song. I wrote a fix for it in the iTunes UI thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='cooky560' timestamp='1358613528' post='595464330']
Searching by artist rather than song name rarely brings up the song. I wrote a fix for it in the iTunes UI thread
[/quote]
I seem to have the opposite issue. If I search for an artist, it finds it fine, but when I type in a song title, nothing ever shows up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

http://www.neowin.net/forum/topic/1105449-itunes-11-ui/page__st__480__p__595365248#entry595365248

Here's the fix I found, its a bit clunky but it works.

Ontopic: it's nice to see show duplicates is back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.