Jump to content



Photo

update to my laptop issue


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 chrisj1968

chrisj1968

    copyrighted!! ©

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 17-June 08
  • Location: United States

Posted 28 December 2012 - 12:08

I posted a thread about a week or so ago whereby my screen would wash out white. as it turned out, the laptop was STILL under warranty and the problem was, the motherboard or mainboard, I don't think there's a difference between the two. The motherboard died on me right in the middle of using a program. I saw a bunch of vertical color lines akin to a bad LSD trip and then the darn thing refused to boot. I "thought" at one point the video processor but no, the techs discovered the motherboard died, they replaced it less then a day and it is on it's way back to me now as I sit here and use my sons PC.

I think that, out of several thousand systems built that, I got simply a faulty motherboard.

~chris


#2 guitmz

guitmz

    Neowinian

  • Joined: 10-June 11
  • Location: Brazil
  • OS: Windows 8, Arch Linux, OSX 10.9
  • Phone: Nexus 4

Posted 28 December 2012 - 12:12

too bad, but happens! at least you got it fixed :D

#3 Crisp

Crisp

    To infinity and beyond

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 06-May 10
  • Location: 127.0.0.1

Posted 28 December 2012 - 12:37

At least it was newish and could be returned. Sounds like you got one of the bad batch.

#4 OP chrisj1968

chrisj1968

    copyrighted!! ©

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 17-June 08
  • Location: United States

Posted 31 December 2012 - 22:59

I got it back, the factory replaced the mainboard, but reset all my software to factory settings and updated my bios and did the system tests. installing Windows 8 now..