Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Followers 0

Question

Posted

Hello chaps,

Earlier today my section manager signed-off on a product website I've been working on with an agency:

[url="http://www.kawaivpc.com"]http://www.kawaivpc.com[/url]

I was responsible for the concept, content, and some layout, with the agency handling all the coding.
I'm quite happy with the results, and hope to update the site with additional content in the future.

One thing I have noticed, however, is that the header will sometimes disappear momentarily when changing pages, or that the page will appear, flash, and appear again. I'm hopeful that these minor glitches can be ironed out by the agency.

I would be interested to hear the opinions of other Neowin-ers, as I know there are some very talented web developers within our ranks.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Posted

After quick glance, it looks like the jQuery plugin just isn't buffering the page correctly before loading so it has to refresh. Could be wrong though. I'm at work so I don't have enough time to get a good look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

very nice website. clean and simple and I dont seem to get the logo missing problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

frames... ugh.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted

I really, really want the product in question. It looks fantastic.

But yeah, the code could be better, but the site itself looks great! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.