Jump to content



Photo

Simcity 5 Beta 2


  • Please log in to reply
93 replies to this topic

#91 joker999

joker999

    GorillaZ

  • Joined: 23-October 03

Posted 05 March 2013 - 08:48

I havent play simcity 5 yet, but all those tool/bar same as "The Sims" amiright? O_o


#92 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 05 March 2013 - 08:54

I do like the dumb humor in this game. One of the businesses is 'Brool Story, Co' and one was 'Discount Viscount' and stuff like that.

#93 +WildWayz

WildWayz

    The Moose God

  • Joined: 28-September 11
  • Location: United Kingdom
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 05 March 2013 - 09:53

Still waiting for my key from Green Man Gaming so I can pre-load it :/
Tomb Raider came out today, so why can't Sim City handle world wide simultaneous release?

#94 +Matthew S.

Matthew S.

    What the what

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 15-December 05
  • Location: Georgetown, ON
  • OS: Windows 8.1 / Mac OS X 10.9.x iOS 7
  • Phone: iPhone 4S

Posted 05 March 2013 - 12:10

Hmm, time to see if this is really worth it.
Just got back in to Sim City 4 and I can see myself going back if things simply aren't that great... like map sizes. While I don't want to create a megatropolis, I want to get a decent amount of houses, flats, offices and factories all on one bit.

I understand the region thing but you can't build one region full of houses and expect the sims to jump region to work can you?

Actually thats exactaly whats designed to happen... even SC4 they did that...



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!