Jump to content



Photo

Do you have a webcam?


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

Poll: Do you have a webcam?

Do you have webcam?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#16 John.D

John.D

    Neowinian

  • 766 posts
  • Joined: 10-November 09

Posted 17 March 2013 - 02:24

Yup a lifecam HD-3000 on this (was meant to be for Win8). Since the other one isnt compatible with WIn8. But, now its on Win7, since I've wiped Win8. And some built in cam on the HP mini.


#17 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • 10,210 posts
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 17 March 2013 - 08:30

I don't want one cuz everyone gonna ask to see mah boobs

#18 Phouchg

Phouchg

    has stopped responding

  • 5,689 posts
  • Joined: 28-March 11

Posted 17 March 2013 - 10:51

I don't want one cuz everyone gonna ask to see mah boobs

No one's ever wanted to see mine... :huh: oh, right! :laugh:

#19 +jamesyfx

jamesyfx

    Neowinian Senior

  • 8,383 posts
  • Joined: 04-February 06
  • Location: Manchester, UK
  • OS: OS X 10.9 / Windows 8.1
  • Phone: Nexus 5

Posted 17 March 2013 - 10:57

I've even got one on my TV. 0.o

Most of my devices have camera on them. My main computer, my phone has two... my PS3 has one as well. And my laptop. *laughs*

#20 InsaneNutter

InsaneNutter

    Neowinian Senior

  • 3,810 posts
  • Joined: 15-March 03
  • Location: Yorkshire, England
  • OS: Win 8.1, OSX 10.10 & Ubuntu
  • Phone: OnePlus One

Posted 17 March 2013 - 11:27

My desktop is my main computer and I use a Logitech Quickcam Zoom I got from Microsoft in 2005 for beta testing MSN Messenger. The picture quality is good enough for me so I've never had much desire to upgrade it.

Posted Image


Snap, I have the exact same webcam and also got it for beta teasing MSN Messenger back in 2005 :)

It annoyed me how Logitech dropped support for it shortly after and never released any drivers for 64bit Windows, or any version of Windows higher than XP.

Thankfully some hacked drivers for it have worked fine on 64bit Vista, Windows 7 and now Windows 8.

#21 Richard C.

Richard C.

    Neowinian Senior

  • 3,659 posts
  • Joined: 15-April 05
  • Location: Around
  • OS: Windows 8.1 Pro & Mac OSX
  • Phone: iPhone 5

Posted 17 March 2013 - 15:15

I do, but only because it came with my computer, its almost never used

#22 Sir Topham Hatt

Sir Topham Hatt

    A Very Talented Individual

  • 6,803 posts
  • Joined: 02-November 03
  • Location: Island of Sodor, UK

Posted 02 April 2013 - 08:04

I have a webcam but it's in the loft as I don't use it any more.
Logitech, 720p.

#23 +Frank B.

Frank B.

    Member N° 1,302

  • 24,063 posts
  • Joined: 18-September 01
  • Location: Frankfurt, DE
  • OS: OS X 10.10
  • Phone: iPhone 6

Posted 02 April 2013 - 08:07

There's a webcam built into my laptop. It isn't used very often, only for the occasional Skype call and whenever #neowin IRC decides to have a TinyChat session.

#24 +Fractalizer

Fractalizer

    Cupcakes!

  • 1,441 posts
  • Joined: 03-February 09
  • Location: England
  • OS: Windows 7 Professional x64 Service Pack 1

Posted 02 April 2013 - 08:16

I have a HD webcam built into my laptop and another HD webcam plugged into my desktop i use it atleast twice a week.