Jump to content



Photo

is Mozilla still planning to release firefox 28 today?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Tech085

Tech085

    Neowinian

  • Joined: 23-July 13
  • Location: Redneck Nation
  • OS: OS X Yosemite
  • Phone: iPhone 6

Posted 18 March 2014 - 05:47

I know they are canceling modern ui for Windows 8 and firefox 28 have touch interface window where you can switch in beta 9 wondering if they still planning to release that sometime today since they are doing away with modern ui don't know if that his anything to do with the release of firefox on tuesday the 18th which is today?




#2 +Zlip792

Zlip792

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 31-October 10
  • Location: Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
  • Phone: Nokia C3-00 (8.70 firmware) It sucks!!!

Posted 18 March 2014 - 09:42

Yeah! They will release it today. Although slowly they will rip out Metro UI code from their trunk (nightly branch) and I probably think they will do this after ESR checkpoint reached.



#3 +Boo Berry

Boo Berry

    Neowinian Ghost

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 26-March 05
  • Location: United States

Posted 18 March 2014 - 15:57

It's already out in the wild if you know where to look.



#4 Pupik

Pupik

    Neowinian Senior

  • Joined: 09-December 05

Posted 18 March 2014 - 16:00

It's already out in the wild if you know where to look.

You don't even need to look. Was auto updated to 28 a few hours ago.



#5 wongle

wongle

    Neowinian

  • Joined: 08-December 13

Posted 18 March 2014 - 16:02

I've downloaded it about an hour ago :)



#6 primexx

primexx

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 24-April 05

Posted 18 March 2014 - 22:54

so is metro available in 28? I found it rather weird that they used the low usage numbers to justify killing it off when they haven't even released it to general distribution yet.



#7 ViperAFK

ViperAFK

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 07-March 06
  • Location: Vermont

Posted 23 March 2014 - 13:39

so is metro available in 28? I found it rather weird that they used the low usage numbers to justify killing it off when they haven't even released it to general distribution yet.

I'd imagine that a decently large amount of people use the beta channel, and if they still saw those tiny usage numbers when it hit beta then it was becoming clear that it was going to be a barely used feature.



#8 +Boo Berry

Boo Berry

    Neowinian Ghost

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 26-March 05
  • Location: United States

Posted 23 March 2014 - 14:06

No Metro - it's probably dead (for the time being, anyways). :p