Jump to content



Photo

Gamespot - Dark Messiah Multiplayer Beta


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 vetLOC

LOC

    I finally changed this.

  • Joined: 06-August 01
  • Location: Anyone notice?

Posted 26 August 2006 - 06:51

Sign up for the Dark Messiah Might and Magic Beta Giveaway and you could be one of the select few to play the full multiplayer game before its official release!

If you’re one of the first 5,000 eligible Total Access members to sign up, you’ll get full access to the beta version of the game absolutely free.

Get ready to battle with up to 32 players in the revolutionary Crusade mode, which will allow you to gain experience and new equipment across dynamic online campaigns. Enlist with the humans or the undead and choose among five complementary character classes. Wage epic online battles, sprawling over multiple zones, from the dark Necromancer's lair at Nar-Heresh to the man-made splendor of Stonehelm.

The Dark Messiah beta will start on August 29 at 9am PT and end September 1.

http://www.gamespot....essiah_csbox_pc

I'd post this as news, but I can't currently for some odd reason. So I'm posting it h:)e :)


#2 Leo Natan

Leo Natan

    ˙uıʍoǝu ɯoɹɟ pǝuuɐq

  • Joined: 28-December 02

Posted 26 August 2006 - 06:58

Bla, I've had it with all those subscriber only betas...

I wonder how much are the developers/publishers payed for those exclusive betas.

#3 OP vetLOC

LOC

    I finally changed this.

  • Joined: 06-August 01
  • Location: Anyone notice?

Posted 26 August 2006 - 07:01

Bla, I've had it with all those subscriber only betas...

I wonder how much are the developers/publishers payed for those exclusive betas.


Probably not as much as you think it is :|

#4 +Lingwo

Lingwo

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 22-April 03
  • Location: UK

Posted 26 August 2006 - 10:25

It is not really that exclusive as the beta has been going on for weeks now.

#5 OP vetLOC

LOC

    I finally changed this.

  • Joined: 06-August 01
  • Location: Anyone notice?

Posted 26 August 2006 - 11:14

It is not really that exclusive as the beta has been going on for weeks now.


What beta is that? The closed beta no one could get into perhaps? :p

#6 DrBroccoli

DrBroccoli

    It's a beautiful lie.

  • Joined: 24-December 04
  • Location: Ohio, USA

Posted 29 August 2006 - 01:28

I've been in the closed beta since... July 15th. Do I get the game free? They never told me... Anyway, it's a nice game, great effects if you ask me :p.

#7 Enigma776

Enigma776

    Cenobite

  • Joined: 15-April 04
  • Location: Peterborough

Posted 29 August 2006 - 02:29

iam in the closed beta too, have been for ages.

#8 OP vetLOC

LOC

    I finally changed this.

  • Joined: 06-August 01
  • Location: Anyone notice?

Posted 05 September 2006 - 21:11

http://www.gamespot....essiah_csbox_pc

The beta is now open to ALL Gamespot members, but you better hurry before they run out of keys.

I'm posting this as news in a few mins, now that I can post news again.

#9 Punio4

Punio4

    Neowinian

  • Joined: 13-December 05
  • Location: Zagreb, Croatia

Posted 06 September 2006 - 13:06

Ok, tried it...
It looks and plays fantastic... when it does.
~5 minutes of loading time, 998 mb ram, and 1.6 gb swap file usage (normal win usage: 350 ram, 200 swap), stutters every 10 sec, and US-only servers are a big let down.
The single-player demo ran great on my computer, so I really fail to see what's the huge issue in multiplayer... Hope they drastically decrease the memory requirements until the final release...

My specs:
AthlonXP 2800+ @ 2200mhz
2x 512 DDR 400
ATI x1600pro - 256 MB

#10 Leo Natan

Leo Natan

    ˙uıʍoǝu ɯoɹɟ pǝuuɐq

  • Joined: 28-December 02

Posted 06 September 2006 - 13:09

It's the stupid Source engine and its arcitechture. All Source games suffer from stutter and GBs of RAM usage.

#11 Sethos

Sethos

    The Neowin Pessimist

  • Joined: 03-October 05
  • Location: Denmark

Posted 06 September 2006 - 14:03

It's the stupid Source engine and its arcitechture. All Source games suffer from stutter and GBs of RAM usage.



I mock your ignorance :laugh:

#12 Leo Natan

Leo Natan

    ˙uıʍoǝu ɯoɹɟ pǝuuɐq

  • Joined: 28-December 02

Posted 06 September 2006 - 14:25

I mock your ignorance :laugh:

All of them!

#13 idioot

idioot

    Neowinian Senior

  • Joined: 15-March 03
  • Location: Estonia

Posted 06 September 2006 - 14:40

I got the Open Gamespot Beta now, but can't play it :|
The level loading just stops at around 75% or so and that is it..

#14 MasterSpy

MasterSpy

    Violator

  • Joined: 10-May 04
  • Location: England

Posted 06 September 2006 - 15:52

I got the Open Gamespot Beta now, but can't play it :|
The level loading just stops at around 75% or so and that is it..


Don't worry, you're not the only one having that problem. :(

#15 Punio4

Punio4

    Neowinian

  • Joined: 13-December 05
  • Location: Zagreb, Croatia

Posted 06 September 2006 - 16:39

It's the stupid Source engine and its arcitechture. All Source games suffer from stutter and GBs of RAM usage.

Haven't had problems with HL2, CS:S, Episode 1, or the M&M singleplayer demo (ok, only the sound stutter issue)
Care to elaborate your claim?