Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

News commenting

7 posts in this topic

Posted

I assume this is a me only issue since nobody has reported it and its been an issue since the recent upgrade.

When I click Add Comment to post my comment on a news article the screen sort of moves slightly but nothing happens. If I click it again the page loads with Ajax with the loading square box that appears on the top right eventually showing my comment. If I refresh the page I see my comment appearing twice. As a test I clicked once then refreshed the page. My comment wasn't there.

This is happening to all my computers on Chrome but I do sync Chrome across them all so maybe I am syncing this bug on all machines.

Am I alone on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nope, not alone. I just tested from both Firefox and Chrome. It worked normally in FF but in Chrome, like you, I had to click Add Comment twice before the comment would show up. My Chrome build # is 15.0.874.120 m.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmm never had this, the page moves up slightly because thats where the comment is supposed to appear.

I use Firefox 9 beta and haven't had this issue on 7 or 8 either?

Edit: Are you on a Chrome dev version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Happens to me.
When I click Add comment nothing happens.
I have to click it multiple times which sometimes result in mulltiple comments.
Chrome 16.0.912.41

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just tested by changing my theme from Darkside to the default. I only had to click once, and the comment appeared.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

15.0.874.106

Could be a plugin I guess. I just posted now and it went though first time which is odd. I'll keep an eye on it and report back. I'll try killing various extensions, although I only use 6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Forgot to disable addons. Certainly though I just reproduced it again. I find though if I wait about 5 seconds and click the second time it won't create the duplicated post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.