Jump to content



Photo

First SimCity 5 screens and details surface

sim city 5 ea maxis can it be true?

  • Please log in to reply
176 replies to this topic

#106 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 14 October 2012 - 03:51

They really need to start the beta

hell yeah...and for Generals 2 also

with the holiday season coming up I wouldn't expect them til next year, but we'll see.


#107 Dane

Dane

    Neowinian Senior

  • Joined: 07-May 03
  • Location: PA, USA

Posted 14 October 2012 - 13:33

hell yeah...and for Generals 2 also

with the holiday season coming up I wouldn't expect them til next year, but we'll see.


But sim city goes on sale in January. Doesn't it?

#108 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 14 October 2012 - 13:37

But sim city goes on sale in January. Doesn't it?


Feb.2013


I still hope you can add your own mp3's as BG music....

#109 vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-February 04

Posted 14 October 2012 - 14:19

Feb.2013


I still hope you can add your own mp3's as BG music....


ha, yeah as DLC that you have to pay 3x the cost for.....

#110 HawkMan

HawkMan

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 31-August 04
  • Location: Norway
  • Phone: Noka Lumia 1020

Posted 14 October 2012 - 14:22

Why would you need to add MP3's as background music ? just disable in game music and play music in the bacground.

#111 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 14 October 2012 - 14:33

Why would you need to add MP3's as background music ? just disable in game music and play music in the bacground.


could create game issues...some games would crash if I did that... or have codec issues...

#112 torrentthief

torrentthief

    Neowinian Senior

  • Joined: 18-November 06

Posted 14 October 2012 - 14:45

hell yeah...and for Generals 2 also

with the holiday season coming up I wouldn't expect them til next year, but we'll see.


i think they cancelled c&c generals 2 a few weeks ago, they will be released a free online c&c game instead of something.

#113 HawkMan

HawkMan

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 4
  • Joined: 31-August 04
  • Location: Norway
  • Phone: Noka Lumia 1020

Posted 14 October 2012 - 15:20

could create game issues...some games would crash if I did that... or have codec issues...


In my MANY MANY years of gaming, that has NEVER happened. and codec issues ? what....

#114 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 14 October 2012 - 21:50

In my MANY MANY years of gaming, that has NEVER happened. and codec issues ? what....

Codec issues happened with XP more often, but it still can happen with third party codec packs installed I think. Haven't heard of it though, MS protected their default codecs better past that iirc.

#115 TheExperiment

TheExperiment

    Reality Bomb

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 11-October 03
  • Location: Everywhere
  • OS: 8.1 x64

Posted 14 October 2012 - 21:58

i think they cancelled c&c generals 2 a few weeks ago, they will be released a free online c&c game instead of something.

The retail product was cancelled and it was renamed, but I believe it will still have Generals 2s content.

could create game issues...some games would crash if I did that... or have codec issues...

Also, it shouldn't. I do it 90% of the games I play. (Well, multiplayer games at least.)

#116 FightAndLive

FightAndLive

    Neowinian

  • Joined: 31-August 12

Posted 14 October 2012 - 22:11

Are there any new mechanics in the new game? Or is it the same thing but with a different skin?

#117 +Ryster

Ryster

    Evil Teddy Rules!

  • Joined: 02-August 04
  • Location: Uttoxeter, UK

Posted 14 October 2012 - 22:23

The graphics do look awesome, but they keep making the game so complex it seems.


Complex? This new one actually simplifies alot of things. No longer do you have to care about laying water pipes and power lines. The water, power and sewage all now flow along the path of the roads, as they do in real life. So as long as your water towers and power plants are connected by road, they get water and power. It's a fairly simply solution.

#118 +Matthew S.

Matthew S.

    Your worst nightmare

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 15-December 05
  • Location: Georgetown, ON
  • OS: Windows 8.1 / Mac OS X 10.10.x iOS 8
  • Phone: iPhone 4S

Posted 14 October 2012 - 22:50

If you want simple... Play SimCity Societies... Alot of people will complain if it's taken that low again.

#119 moloko

moloko

    Neowinian Senior

  • Joined: 28-December 02

Posted 15 October 2012 - 03:31

Tried it and played it for a long time but it was too simplistic. Just click and wait game. I could do that while tasking out other things at the same time. So that does not fit for me either :(

#120 remixedcat

remixedcat

    meow!

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 28-December 10
  • Location: Vmware ESXi and Hyper-V happy clouds
  • OS: Windows Server 2012 R2
  • Phone: I use telepathy and cat meows to communicate

Posted 15 October 2012 - 07:21

the complexCity is part of the fun... being in complete control of the city and not have the game hold your hand.