Jump to content



Photo

big gaps inserted into my post

bug

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 +theblazingangel

theblazingangel

    Software Engineer

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 25-March 04
  • Location: England, UK

Posted 11 October 2012 - 18:22

Just wrote a rather large post here and large gaps are appearing in it. I've opened it for editing and removed the gaps, but they reappear when I save it. :(


#2 +warwagon

warwagon

    Only you can prevent forest fires.

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 30-November 01
  • Location: Iowa

Posted 30 November 2012 - 20:53

I was just going to create a thread about this. I have the same issue. It drives me nuts. Another example of this happening is in this post http://www.neowin.ne...esign-their-ui/

Every time I edit it the gaps between the picture and the text get farther apart.

#3 Timan

Timan

    Fade Away...

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 21-October 01
  • Location: Virginia, USA

Posted 30 November 2012 - 22:01

Are you copying and pasting?

#4 +warwagon

warwagon

    Only you can prevent forest fires.

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 30-November 01
  • Location: Iowa

Posted 30 November 2012 - 23:46

Are you copying and pasting?


The URL for the photo is pasted in but that's it. When we first submit the thread it looks good. But once we edit it and finalize the edit then the spaces start arriving.

#5 Hum

Hum

    totally wAcKed

  • Tech Issues Solved: 10
  • Joined: 05-October 03
  • Location: Odder Space
  • OS: Windows XP, 7

Posted 30 November 2012 - 23:48

This is why I sheep-dip my posts in a text editor first. :p