Sign in to follow this  
Followers 0

Problem with Ghost PXE Server

4 posts in this topic

Posted

I'm trying to use Symantec Ghost v 2.5 PXE Server and I keep getting following come up in the error log:

11/15/2012 3:56 PM - Proxy: [00161725B388] (not found)

11/15/2012 3:56 PM - Proxy: [00161725B388] (not found)

On the other computer it says there's PXE timeout...

and that no image received.

I've created an image with Ghost which is an IMG file which I've loaded with the PXE Server

How can this be fixed?

Thanks in advanced for any helpful response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You could get a number for your PXE timeout, usually Exx something.

One quick test you can do before is disable any firewalls/av on the server as a test, becuse you must specifiy which ports to use as it's most likely blocking it.

Probably a DHCP error tbh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is there an easier alternative to using Ghost for this...maybe something more up to date that doesn't ask to use a floppy drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is there an easier alternative to using Ghost for this...maybe something more up to date that doesn't ask to use a floppy drive?

MDT 2012?

Haven't used CloneZilla extensively to recommend but perhaps that aswell.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.