Jump to content



Photo

SwiftKey Flow public beta


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1 Syanide

Syanide

    From here to infirmary.

  • Joined: 05-February 03
  • Location: /home

Posted 06 December 2012 - 12:42



Public beta is out.


#2 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 39
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 06 December 2012 - 12:48

Bought Swiftkey some time ago, never use it because it handles multiple languages in a way I don't like (and auto space doesn't work)

#3 Geoffrey B.

Geoffrey B.

    LittleNeutrino

  • Tech Issues Solved: 11
  • Joined: 25-July 05
  • Location: Ohio
  • OS: Windows 8.1u1
  • Phone: Nokia Lumia 928 WP8.1u1

Posted 06 December 2012 - 12:52

Been using Swiftkey for several months now and never have an issue with auto spacing though. installed flow this morning.

#4 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 39
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 06 December 2012 - 12:54

Been using Swiftkey for several months now and never have an issue with auto spacing though. installed flow this morning.


Auto space doesn't work if you have 2 or more languages installed

#5 OP Syanide

Syanide

    From here to infirmary.

  • Joined: 05-February 03
  • Location: /home

Posted 06 December 2012 - 12:56

I never had issues with auto space either. I use three languages with mine, and I like it. The only thing I don't like is that it adds extra characters on the keyboard depending on the language enabled, making all of the letters smaller. Annoyingly, it doesn't happen with German (I have to long-press regular characters to go to special ones), but it slaps the Slavic characters on the keyboard itself.

I installed Flow btw, like it so far. Swiping to the left across the keyboard doesn't delete the last word anymore, though :( I honestly can't believe how much I've gotten used to that.

#6 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 39
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 06 December 2012 - 12:58

Ok, installing again ....

#7 tsupersonic

tsupersonic

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 30-September 06
  • Location: USA
  • OS: Win. 8.1 Pro. x64/Mac OS X
  • Phone: iPhone 5S/Nexus 5

Posted 06 December 2012 - 13:01

Give me the speed of the stock keyboard + autocorrect capabilities of Swiftkey, and you got yourself a winner. I use Swiftkey, because of the amazing autocorrect capabilities, but it's always slow to initialize and popup on my screen when I click on a text entry field (vs. stock keyboard). I especially love the new 4.2 stock keyboard with Swype like abilities. Swype is just irrelevant now...

#8 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 39
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 06 December 2012 - 13:10

nope, autospace still not working

Thisis is updated to "This is" correctly

in dutch

Ditis is corrected to Doris


uninstall....

#9 Haggis

Haggis

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 12
  • Joined: 13-June 07
  • Location: Near Stirling, Scotland
  • OS: Debian 7
  • Phone: Samsung Galaxy S3 LTE (i9305)

Posted 06 December 2012 - 13:13

whos doris? lol

#10 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 39
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 06 December 2012 - 13:14

whos doris? lol


Exactly....crappy keyboard

Standard Android keyboard does it perfectly

#11 tsupersonic

tsupersonic

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 30-September 06
  • Location: USA
  • OS: Win. 8.1 Pro. x64/Mac OS X
  • Phone: iPhone 5S/Nexus 5

Posted 06 December 2012 - 13:37

Exactly....crappy keyboard

Standard Android keyboard does it perfectly

Crappy for you at least. Have you filed a bug report with Swiftkey?

#12 fusi0n

fusi0n

    Don't call it a come back

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 08-July 04
  • OS: OSX 10.9\Elementary OS
  • Phone: LG G3

Posted 06 December 2012 - 13:41

I love swiftkey..

#13 OP Syanide

Syanide

    From here to infirmary.

  • Joined: 05-February 03
  • Location: /home

Posted 06 December 2012 - 13:44

nope, autospace still not working

Thisis is updated to "This is" correctly

in dutch

Ditis is corrected to Doris


uninstall....


Typed the same phrase in Serbian, it's working. Might be an issue with the Dutch language module.

Posted Image

#14 Redmak

Redmak

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 39
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Netherlands
  • OS: Windows 8
  • Phone: HTC One

Posted 06 December 2012 - 13:46

Yeah, it probably has to do with dutch and certain other languages as I'm not the only one with smart space issues

They should add a language selector

#15 Jub Fequois

Jub Fequois

    Owlblood

  • Joined: 06-June 04
  • Location: London, UK
  • OS: OS X, Windows
  • Phone: iPhone

Posted 06 December 2012 - 13:47

How does it compare to the Android 4.2 keyboard? I like it better than Swype already, but I haven't tried this out.