Jump to content

Question

Posted

Hi,

After updating the firmware last night, I am not able to access any of the shares on the network drive. I can't map the shares because each time I try to remap the shares, I have to put in the password, which I never set. I basically cannot access the network drive using the Windows Explorer (get the 0x80070043 error => The network name cannot be found), I can still pretty much access the drive using dashboard

Here is what I have done before posting the question[list=1]
[*]restarted the drive using dashboard
[*]shut down the drive and then restarted the drive using dashboard
[*]restarted the computer and then tried remapping
[*]changed the name of the network drive and did the three steps
[/list]
BTW, I can still access the drive and pretty much do anything using the WD2GO app (stream music, open files etc.)

I am using Windows 8 x64 with media centre (was using the same OS before updating)

Before last night I was pretty much able to do evevrything I wanted with the drive

Help will be appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.