Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0

Site text centered?

24 posts in this topic

Posted

This happened all the sudden this morning...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No problem here..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no problem here (chrome and IE)


Browser?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No problem here. Win 7 / Firefox 17.0.1. Cleared your cache?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Looks like IE10 in Windows 8 by the text rendering...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not problems here to. Win8 64bit /IE10.0.1 and Chrome Beta (24.0.1312.45)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Kinda looks better that way tbh :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Saw this this morning in FF, Chrome and IE9, it has since cleared itself up on its own apparently :shiftyninja:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yeah was happening in Chrome/IE10 earlier, I didn't do anything and now it has cleared it's self up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Timan what did you do? :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok it's doing it again when I'm not logged in, when I log in, its aligned correctly, when not logged in everything is centered

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='neufuse' timestamp='1357647967' post='595439962']
ok it's doing it again when I'm not logged in, when I log in, its aligned correctly, when not logged in everything is centered
[/quote]

I am seeing this exactly. Logged in is fine. Logged out is centered. Multiple browsers. Multiple machines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could it be this on line 90


<div id='billboard_wrapper'>
[b]<div id='billboard_placeholder' style='width: 970px; margin: auto; [color=#ff0000]text-align: center;'>[/color][/b]
<div id='billboard_ad' style='display: inline-block; min-width: 728px;'>

BTW that is one gigantic ad, it takes up 1/4 of the screen at the top.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same thing here. Logged out everything is centered, logged in it's fine. Win 7 x64, IE 10 preview.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Happens to me on iPad's Safari when logged out. Here are the differences to illustrate:

Bad
http://i.imgur.com/d2T8i.jpg

Good
http://i.imgur.com/FUJuB.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I see an intel ad at the top, anyone else that has this issue, please take a screenshot of the ad in the header.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

People with the problem are not running that script to centre the new youtube layout are they ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This has been happening for a month or so. Every once in a while text is centered, refresh and it goes away. Must be an ad that does not have a closing center tag or style that is applied to the whole page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='Timan' timestamp='1357668466' post='595440678']
I see an intel ad at the top, anyone else that has this issue, please take a screenshot of the ad in the header.
[/quote]

Can't take a screenshot at the moment, but it's a large HP/Intel ad and I am seeing the centering

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='Timan' timestamp='1357668466' post='595440678']
I see an intel ad at the top, anyone else that has this issue, please take a screenshot of the ad in the header.
[/quote]

I have a huge Intel & HP ad at the top when logged out and get that

the part on the right is some "Most recommended HP articles" box that wasn't finished loading when I took the capture

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Another huge ad...

[url="http://i.imgur.com/9M8Yb.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/9M8Ybl.jpg[/IMG][/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It MIGHT be fixed (the mal-formed ad is still there, no control over that myself), but if you guys still see this let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

And here's a Dell one...

[url="http://i.imgur.com/qBWXa.jpg"][IMG]http://i.imgur.com/qBWXal.jpg[/IMG][/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.