Sign in to follow this  
Followers 0

langauge pack required sc2

3 posts in this topic

Posted

when I try to log into battle.net I get a orange box telling my a langauge pack is required.It seems that I must chane these 2 viaribles

localeidassets=enGB

localeiddata=enGB

that stands for european enlgish somewhere for no reason this was over written.They say that I must change the langauge to the same langauge as my license.Here is the problem I dont know what my language is my license and everything I did dont work.I quess I can try every single last one of them but there may be another way maybe somehting else is wrong.

HELP

it has to be one of the english ones so why dont it work here is the complete variabke file

alphadepthWrite=1

alternateLowTextures=0

ambientenvironmentmap=1

aolight=1

bakeTerrainLighting=0

buildgridhint=1

creepnormalmap=1

creepQuality=2

creepselfshadow=1

creeptrans=1

creepUseGroundNormalTexture=1

deff=1

deffspec=0

depthDisp=0

displayunitstatus=Selected

dof=0

fogvolume=0

foliagedensity=0.500000

foliagequality=2

gamehdr8bit=0

glossmaps=1

GraphicsOptionEffectsDetail=2

GraphicsOptionLightingQuality=2

GraphicsOptionModelQuality=2

GraphicsOptionMovies=3

GraphicsOptionOverallQualityVer7[8]=5

GraphicsOptionPhysicsQuality=2

GraphicsOptionPortraits=2

GraphicsOptionPostProcessing=1

GraphicsOptionReflections=0

GraphicsOptionShaderDetail=2

GraphicsOptionShadowQuality=2

GraphicsOptionSSAO=0

GraphicsOptionTerrainQuality=2

GraphicsOptionTextureQuality[2]=2

halo=1

hdr=1

hdr8bit=1

height=864

highqualityhaloblur=1

LastChallengeId=TerranCombat

lastDeviceId=26814

lightingLevel=3

lightingregionmapterrain=1

lightmap=0

lightmapcastshadows=1

localao=0

localeidassets=esmx

localeiddata=esmx

localight=1

localShadows=1

lowqualitymodels=0

lowQualityMovies=0

mousescrollspeed=35

mousesensitivity=0.656566

music=1

MusicHeard=1

musicvolume=0.500000

normalmap=1

parallax=0

parallaxshadow=0

particlelod=2

particleobjects=0.700000

particleterrain=0.850000

physicsdensity=42

pixellight=1

portraits3d=1

preBlendedCreep=0

privacyfriendchat=0

privacygamestatus=1

ribbonlod=2

sampleFOW=0

shadowmapsize=2048

shadows=1

showmissiontime=1

simplifiedCloaking=0

simplifiedShaders=0

soft=1

softshadows=1

SoundAutoDetectCPUCoreCount=2

soundchannels=32

soundoutput=Default

SoundQuality=1

spec=1

splatlod=2

ssao=0

ssparticles=0

targettexeldensity=1.400000

TerrainTextureLowResCacheSize=50

TerrainTextureSize=768

texQualityLevel=2

texSpace[2]=590

textureBasedFOW=1

transparentshadows=0

treadlod=2

unitcolorstyle=0

useLowqualitymodels=0

voicechatsoftwaremute=0

watercaustics=0

waterflipbook=0

waterrendertargetformat=2

waterrendertargetsize=1024

watershadow=1

width=1152

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

login to your battle.net account to find your region. from there use this support page to change the language https://us.battle.ne...language-issues

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello guys I did fix it.I tried ensg it did not work.maybe en part must be capital letters I dont know anyway it works now so you can close the thread now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.