Jump to content



Photo

FREE 1-year Bitdefender 2013 Antivirus Plus!


  • Please log in to reply
108 replies to this topic

#16 +warwagon

warwagon

    Only you can prevent forest fires.

  • 27,253 posts
  • Joined: 30-November 01
  • Location: Iowa

Posted 06 February 2013 - 16:06

Will keep using AVG free anti-virus. :D


ewwww


#17 Sulphy

Sulphy

    Sulphurious

  • 6,451 posts
  • Joined: 17-November 09
  • Location: Northampton
  • OS: Windows 8.1
  • Phone: Android - HTC ONE M8

Posted 06 February 2013 - 16:07

wahey! ... nice one! I got in! 1 year on my sub!

#18 Yusuf M.

Yusuf M.

  • 21,395 posts
  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: OnePlus One 64GB

Posted 06 February 2013 - 16:10

I installed it on my brother's laptop with the following code: 0GPPDC3

The license expires in 677 days which is 1 year, 10 months, and 12 days. :D The other codes only give you 365 days.

#19 ajua

ajua

    Neowinian Senior

  • 2,270 posts
  • Joined: 12-February 07
  • Location: Mexico

Posted 06 February 2013 - 16:17

Can we use the license again when we reformat?

I personally love Kaspersky Internet Security 2013 and I have a 10-pc license. My living room PC (HTPC) doesn't have any AV as of now but I plan to do a Win8 Pro clean install this week because it's the only one in my house with Win7. Can I activate the Antivirus, do a clean install and use the same license again?

#20 OP torrentthief

torrentthief

    Neowinian Senior

  • 3,755 posts
  • Joined: 18-November 06

Posted 06 February 2013 - 16:22

I installed it on my brother's laptop with the following code: 0GPPDC3

The license expires in 677 days which is 1 year, 10 months, and 12 days. :D The other codes only give you 365 days.


I just clicked on "365 days left" and it lets you use a different serial, put in the 677 day serial now i have 677 days left instead of 365 days :p

Can we use the license again when we reformat?

I personally love Kaspersky Internet Security 2013 and I have a 10-pc license. My living room PC (HTPC) doesn't have any AV as of now but I plan to do a Win8 Pro clean install this week because it's the only one in my house with Win7. Can I activate the Antivirus, do a clean install and use the same license again?


How would it know that you registered if you format it? it wouldn't :p

#21 ajua

ajua

    Neowinian Senior

  • 2,270 posts
  • Joined: 12-February 07
  • Location: Mexico

Posted 06 February 2013 - 16:26

How would it know that you registered if you format it? it wouldn't :p


Perhaps it generates a "complete license" once you register it using on these promo codes. I will try to activate it and see if I can use it again when I format the HTPC this weekend. Will post any findings.

#22 Yusuf M.

Yusuf M.

  • 21,395 posts
  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: OnePlus One 64GB

Posted 06 February 2013 - 16:28

Can we use the license again when we reformat?

I personally love Kaspersky Internet Security 2013 and I have a 10-pc license. My living room PC (HTPC) doesn't have any AV as of now but I plan to do a Win8 Pro clean install this week because it's the only one in my house with Win7. Can I activate the Antivirus, do a clean install and use the same license again?

Make an account after installing Bitdefender and activating a key. Once you do that, your computer will show up in your MyBitdefender account. It should recognize your computer after you format. I'm not 100% certain about this though.

EDIT: Actually, I think it doesn't necessarily tie to one computer. Instead, it can be used on any computer as long as it's one at a time. It may be different with these keys though. The OP stated that the keys must be activated within 30 days so I don't know what will happen after the 30-day period ends.

#23 dead.cell

dead.cell

    My Body My Temple

  • 10,731 posts
  • Joined: 09-July 04
  • Location: Houston, TX
  • OS: Win 7 Pro / Win 8 Pro
  • Phone: Samsung Galaxy S5 Active

Posted 06 February 2013 - 18:22

Worked, thanks for this! :)

Edit: 2 year key worked for me too! (Y)

#24 MiniMeSorinel

MiniMeSorinel

    I aim to misbehave.

  • 339 posts
  • Joined: 27-October 05
  • Location: Bucuresti, ROU
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: Nokia Lumia 520

Posted 06 February 2013 - 18:35

677 days, awesome. Thank you very much :D

#25 Damien R.

Damien R.

    XXX

  • 122,136 posts
  • Joined: 20-July 02
  • Location: England
  • OS: Windows 8.1 x64
  • Phone: Samsung Galaxy

Posted 06 February 2013 - 18:36

Mine won't even update, just stalls at 0.00kb suppose the update servers are getting hammered

#26 TheLegendOfMart

TheLegendOfMart

    Neowinian Senior

  • 9,281 posts
  • Joined: 01-October 01
  • Location: England

Posted 06 February 2013 - 18:38

Cheers buddy, used the 2 year key got 677 days left on licence.

#27 Yusuf M.

Yusuf M.

  • 21,395 posts
  • Joined: 25-May 04
  • Location: Toronto, ON
  • OS: Windows 8.1 Pro
  • Phone: OnePlus One 64GB

Posted 06 February 2013 - 18:40

Mine won't even update, just stalls at 0.00kb suppose the update servers are getting hammered

Yeah, the same thing happened to me. I thought it was my Internet connection at first.

#28 OP torrentthief

torrentthief

    Neowinian Senior

  • 3,755 posts
  • Joined: 18-November 06

Posted 06 February 2013 - 18:42

Mine won't even update, just stalls at 0.00kb suppose the update servers are getting hammered


Mine worked earlier. Did you try clicking the small "auto update" button after clicking "update" as mine didn't do anything until i did that. Just updated the internet security just now, downloaded a 3.75mb update.

#29 Detection

Detection

    Detecting stuff...

  • 8,369 posts
  • Joined: 30-October 10
  • Location: UK
  • OS: 7 SP1 x64

Posted 06 February 2013 - 18:44

Yeah, the same thing happened to me. I thought it was my Internet connection at first.


Mine updated and scanned during the install

EDIT - Yea stuck now

EDIT -

New update server address working

http://upgr-mmxiii.c...itdefender.net/

http://upgrade.bitde...er.com/av642011

#30 dead.cell

dead.cell

    My Body My Temple

  • 10,731 posts
  • Joined: 09-July 04
  • Location: Houston, TX
  • OS: Win 7 Pro / Win 8 Pro
  • Phone: Samsung Galaxy S5 Active

Posted 06 February 2013 - 18:55

Can we use the license again when we reformat?


As Anaron suggested, be sure to register for the account. In your account, there's a way to remove the device you have tied to your BitDefender account, so I'm pretty sure you can install this again just fine and re-tie the device back to your account, if it doesn't recognize it after the format.

Hope that helps.