Jump to content



Photo

Is Neowin blocked in China?


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 08 May 2013 - 08:29

Chinese members of Neowin, please tell us if www.neowin.net is blocked over there. We came across a mirror/proxy that loads Neowin (almost) exactly the same as the live site.

Thanks for any feedback. Not posting the URL for obvious reasons.


#2 Torolol

Torolol

  • Joined: 24-November 12

Posted 08 May 2013 - 08:34

was it because neowin posting the article about Chinese version of Skype?

#3 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 08 May 2013 - 08:37

I don't know. In any case we didn't receive a take down request.

#4 MikeChipshop

MikeChipshop

    Miniman

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 02-October 06
  • Location: Scotland
  • OS: Win 8, Win 7, Vista, OSX, iOS, Android, WP8 and various Linux distro's
  • Phone: HTC 8X / Nexus 5

Posted 08 May 2013 - 09:01

If it was blocked, could they see this thread to let you know it was blocked? :s :D

#5 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 08 May 2013 - 09:08

I know for a fact we have Chinese visitors ;)

#6 Master of Earth

Master of Earth

    Neowinian

  • Joined: 18-March 12

Posted 08 May 2013 - 09:16

how in the blue hell did you know?

#7 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 08 May 2013 - 09:20

how in the blue hell did you know?


About the Chinese mirror? Due to an article takedown request.
About knowing there are Chinese members here? One is Johnson Box, another responded to a thread on North Korea a few days ago saying where he lived in Southern China.

#8 bradsday

bradsday

    Neowinian

  • Joined: 26-November 05
  • Location: Bangkok, Thailand (American Abroad)
  • OS: Windows 8/7/Vista/XP - OSX 10.7 Lion
  • Phone: BlackBerry 9700

Posted 08 May 2013 - 09:44

The real question here - is Neowin blocking China? :glare:

#9 chrisj1968

chrisj1968

    copyrighted!! ©

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 17-June 08
  • Location: United States

Posted 08 May 2013 - 10:15

The real question here - is Neowin blocking China? :glare:


Why would Neowin block China? that would seem sorta of stupid don't you think?

#10 +Nik L

Nik L

    Where's my pants?

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 14-January 03

Posted 08 May 2013 - 10:22

Why would Neowin block China? that would seem sorta of stupid don't you think?

Wow. Just wow...

http://en.wikipedia.org/wiki/Joke

#11 AsherGZ

AsherGZ

    nonon best girl

  • Joined: 30-June 11
  • Location: Karachi, Pakistan
  • OS: Windows 8.1 Pro x64
  • Phone: Lumia 820, 520

Posted 08 May 2013 - 10:34

No, it isn't. Or at least it wasn't about a year and a half back when I spent a semester there at Xinjiang University.

#12 +Lovell

Lovell

    ,l,(-.-),l,

  • Joined: 14-November 03
  • Location: Great Britain

Posted 08 May 2013 - 10:40

http://www.blockedin...Fwww.neowin.net

According to blocked in china it's not.

#13 OP Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 09 May 2013 - 08:42

What's the point of the mirror then I wonder? Maybe we were at one point..

#14 saxondale.

saxondale.

    Neowinian Senior

  • Joined: 12-September 03
  • Location: China/England
  • OS: OS X Mountain Lion

Posted 09 May 2013 - 09:02

neobond, i live in china and never had any problems accessing it.

#15 francescob

francescob

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 04-November 08

Posted 09 May 2013 - 09:28

也許吧!



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!