Sign in to follow this  
Followers 0
webeagle12

Cant embed youtube Videos

12 posts in this topic

I tried to post full you address, tried to use media tags tried to do everything, this is getting frustrating..... nothing seems to work. I didn't post any videos for a while but now nothing seems to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works fine, are you using media tags correctly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

don't take the youtube address from the address bar as that is https and can also have other garbage that confuses the embeding

take the address from the share button under the video, that gives a clean http address

Share this post


Link to post
Share on other sites

perhaps you doing it wrong, it suppose like this:

[wyoutube]1_q19Sy7wD0[/wyoutube]

just replace the 1_q19Sy7wD0 with another youtube video ID.

Share this post


Link to post
Share on other sites

don't take the youtube address from the address bar as that is https and can also have other garbage that confuses the embeding

take the address from the share button under the video, that gives a clean http address

There used to be an option for long link that is not there anymore. Can someone just explain to me from a start better than go back and forwards 50 times

perhaps you doing it wrong, it suppose like this:

[wyoutube]1_q19Sy7wD0[/wyoutube]

just replace the 1_q19Sy7wD0 with another youtube video ID.

doesnt work for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

There used to be an option for long link that is not there anymore. Can someone just explain to me from a start better than go back and forwards 50 times

you don't need the long link, the shortened one embeds just fine

just copy the short link and paste it, you don't need tags on the side or anything as that's done automatically

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

you don't need the long link, the shortened one embeds just fine

just copy the short link and paste it, you don't need tags on the side or anything as that's done automatically

oh snap thank you!! been way too long...

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Press the share button, and highlight and copy the url, noted in yellow...

iD4YoTD.jpg

Then simply add the media tags to each end of the url...

yuGwMnu.jpg

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Press the share button, and highlight and copy the url, noted in yellow...

pic snip

Then simply add the media tags to each end of the url...

pic snip

you don't even need to add the media tags, they get added automatically for youtube links. have for a long time now
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Press the share button, and highlight and copy the url, noted in yellow...

iD4YoTD.jpg

Then simply add the media tags to each end of the url...

yuGwMnu.jpg

yeah it worked for me, thank you. Actually I didn't need to add media tags even, just pasted a link into forums. I though short version didn't work.

Thank you.

Can build a custom computer, but can't figure out how to post youtube link :s

:boo: :boo: :boo:

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, but in my experience they sometimes parsed as video embed, and at another time they are parsed as links, not quite sure why.

because of that I usualy use the wyoutube tag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are only parsed as links if you use the full http/https link:

Shorturl (no media tag):

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.