Jump to content



Photo

Warning message on trying to quote on front page stories


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-February 04

Posted 24 May 2013 - 17:40

When I click on the quote link on any comment on a front page story I get this warning message... Internal CMS warning eh?

Edit: nope now it's only happening on this page http://www.neowin.ne...face-rt-for-399 where I first noticed it

Attached Images

  • Capture.PNG



#2 OP vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-February 04

Posted 24 May 2013 - 17:46

same thing in chrome...

Attached Images

  • Capturecr.PNG


#3 +FiB3R

FiB3R

    aka DARKFiB3R

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 06-November 02
  • Location: SE London
  • OS: Windows 8.1 Enterprise
  • Phone: Lumia 930

Posted 24 May 2013 - 20:33

I'm getting the same error too.

Error received: Warning: This gallery contains no images. It will be linked to this story, but don't forget to add images before publishing!

#4 arachnoid

arachnoid

    Times a Ticking

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 03-November 11

Posted 24 May 2013 - 20:46

Happens on only two Microsoft posts for some reason,this is the other
http://www.neowin.ne...ndows-phone-app

#5 OP vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-February 04

Posted 24 May 2013 - 20:48

both posted by John, *screams* Hey ADMINS!!!!!!!!!!

#6 +techbeck

techbeck

    Neowinian Senior

  • Tech Issues Solved: 6
  • Joined: 20-January 05

Posted 24 May 2013 - 20:50

Yea, doesnt happen on all posts. First saw it in the latest Google/MS YouTube post. others work fine for me.

#7 arachnoid

arachnoid

    Times a Ticking

  • Tech Issues Solved: 3
  • Joined: 03-November 11

Posted 24 May 2013 - 20:51

Its not the end of the world, Im sure it will get addressed when someone is free to look it over.

#8 +warwagon

warwagon

    Only you can prevent forest fires.

  • Tech Issues Solved: 2
  • Joined: 30-November 01
  • Location: Iowa

Posted 24 May 2013 - 21:17

HA! I wasn't paying attention and totally tried clicking OK in your photo.

#9 +SharpGreen

SharpGreen

    Now with built-in BS detector.

  • Tech Issues Solved: 1
  • Joined: 20-August 04
  • Location: North Carolina
  • OS: Ubuntu 14.04, 12.04 and Windows 8.1
  • Phone: Galaxy Nexus

Posted 24 May 2013 - 21:23

HA! I wasn't paying attention and totally tried clicking OK in your photo.

lol yea I did the same thing.

#10 OP vetneufuse

neufuse

    Neowinian Senior

  • Joined: 16-February 04

Posted 24 May 2013 - 22:03

Its not the end of the world, Im sure it will get addressed when someone is free to look it over.


Not sure why anyone would think this is a big issue? it's just a site issue, hence why it's reported in this sub forum...

#11 Steven P.

Steven P.

    aka Neobond

  • Tech Issues Solved: 61
  • Joined: 09-July 01
  • Location: Neowin HQ

Posted 27 May 2013 - 07:37

This is already being looked into by Redmak :)



Click here to login or here to register to remove this ad, it's free!